logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Nieuws over de Play More kanalen

-

Met Play More bekijk je de strafste series en films, van eigen bodem en internationaal, waar en wanneer je het zelf wilt.

Het kijkgedrag van Play More-klanten toont dat perfect aan. Een aantal Play More-klanten bekijkt via de exclusieve Play More kanalen hun favoriete film of serie, maar steeds meer Play More-klanten bepalen zelf hun tv-avond en vinden steeds meer hun goesting in de uitgebreide Play More TV-theek.

Elke film en elke aflevering van een serie die uitgezonden wordt op een van de Play More-kanalen verschijnt immers ook in de TV-theek en kan daar gratis opgevraagd worden. Door dit veranderende kijkgedrag en de zeer lage kijkcijfers voor het Play More Series kanaal en Play More Select kanaal, hebben we besloten om vanaf 1 januari 2019 enkele van de exclusieve Play More-kanalen een nieuwe invulling te geven.

  • Alle series, ook de premières van de HBO-series live met de USA, verhuizen van Play More Series naar Play More Cinema (kanaal 300).
  • De films van Play More Select worden uitgezonden op het nieuwe Play More Relax/Play More Select (kanaal 303). Dit wordt vanaf 1 januari een 24u kanaal waarbij overdag vooral Relax-films worden getoond (familie-, animatie- en kidsfilms en komedie’s) en ’s avonds en ’s nachts Select-titels (drama, biopics, docu’s, prijswinnaars).
  • Het kanaal Play More Black krijgt meer uitzenduren en start vanaf 1 januari al om 19u, i.p.v. om 21u. Black blijft de ideale speeltuin voor fans van sciencefiction, horror en adult.
  • Het kanaal Play More Kicks blijft ongewijzigd.

 

 

Lees meer over:

/