logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Ryder Cup op Sporting Golf!

-

Vanaf donderdag 25/09 staan de uitzendingen op Sporting Golf in het teken van de Ryder Cup 2014 in Gleneagles, Schotland. De beste Europese golfers nemen het nog tot zondag op tegen hun Amerikaanse collega's.

Neemt USA revanche?

Elke twee jaar vechten de beste Europese golfers een episch duel uit met hun Amerikaanse collega's op de Ryder Cup. Je herinnert je ongetwijfeld nog de historische editie van 2012 met onze landgenoot Nicolas Colsaerts. Team Europe haalde het toen na een onwaarschijnlijke comeback met 14,5-13,5.

Deze keer is Colsaerts niet van de partij, maar vandaag blikt Sporting Golf nog eens uitgebreid terug op de 'Miracle of Medinah', zoals de Ryder Cup van 2012 wordt genoemd. Vrijdag, zaterdag en zondag volg je dit prestigieuze golftoernooi helemaal live op het golfkanaal van Sporting Telenet!

Sporting Dagpas

Heb je nog geen Sporting Telenet abonnement? Aarzel dan niet om er nog snel één te bestellen online op telenet.be of via je afstandsbediening. Wil je enkel de finaledag vanop de eerste rij volgen? Dan kan je een Sporting Dagpas bestellen via kanaal 190. Zo heb je 24u toegang tot alle Sporting-kanalen.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /