logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Super Bowl XLIX op Sporting Telenet!

-

Zondagnacht is het weer zover! Alle Amerikanen kruipen samen voor de buis voor de live uitzending van de Super Bowl! De 49ste editie wordt een spannend duel tussen titelverdediger Seattle Seahawks en uitdager New England Patriots.

NFL-commentatoren Jürgen Nijs en John Van de Mergel zullen maandag pas rond vijf uur 's morgens weten wie zich een jaar lang Super Bowl Champion mag noemen. Het is moeilijk om een favoriet te kiezen voor Super Bowl XLIX. De Seattle Seahawks zijn het twaalfde team dat als titelverdediger naar de Super Bowl terugkeert. Met een zege worden ze het eerste team in 10 jaar dat zichzelf zou opvolgen als kampioen. Bij de New England Patriots staan headcoach Belichick en quarterback Brady al in hun zesde (!) Super Bowl. Brady is de eerste quarterback die in zes Super Bowls zal starten en kan de derde worden om de finale viermaal te winnen. De belangen zijn groot, de spanning is al weken te snijden. Wie zal het halen? Volg het zondagavond vanaf 23u55 op Sporting HD1!

Rio collection: 

Lees meer over:

/

Geen Sporting Telenet abo?

Heb je geen abonnement op Sporting Telenet, maar wil je toch graag de Super Bowl van op de eerste rij volgen? Wel, dat kan! Met een Sporting Dagpas kijk je voor maar 9,95€ een hele dag lang naar alle Sporting Telenet kanalen! Bestellen kan via kanaalnummer 190, meer info vind je op www.telenet.be/dagpas.