logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Telenetters fietsen voor Kom op tegen Kanker

-

Het hemelvaartweekend wordt ook dit jaar weer het "1000-kilometer weekend" van Kom op tegen Kanker... En bij Telenet komen we mee op tegen Kanker! Hoe we dat doen? Met de fiets!

De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker worden onderverdeeld in acht verschillende etappes van 125 kilometer. Vanaf vandaag tot en met zondag worden er elke dag twee etappes afgelegd. Hoewel er diehards zijn die de totale afstand op hun eentje afleggen rijdt de meerderheid in teamverband. Een team bestaat uit acht fietsers waarvan elke fietser één etappe uitfietst.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 5000 euro en gaat elk jaar integraal naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Om een idee te geven, tijdens de editie van vorig jaar fietsten 527 teams ruim 2,6 miljoen euro bij elkaar... Wauw! Zal deze recordopbrengst dit jaar overtroffen worden? Telenetter Detje van der Veken heeft er goede moed op...

Detje maakt deel uit van één van de twee Telenet-teams die deelnemen. "In totaal zijn we met zestien collega's die meefietsen. Recent werd bij m'n oudste broer kanker ontdekt wat maakte dat ik niet aan de kant kon blijven staan... Vollenbak trappen om m'n steentje bij te dragen!"

Telenet past voor beide teams de helft van het inschrijvingsgeld bij en voorziet voor elke deelnemer een gloednieuwe wieleroutfit!

Detje: "Door de positieve reacties van collega's op onze wieleroutfits ben ik wieleroutfits gaan verkopen binnen het bedrijf. Uiteindelijk verkocht ik ruim 270 wielerbroeken en wielertruien. Van die verkoop stort Telenet 10% door aan de twee wielerteams. En zo vecht Telenet, mijn sportieve collega's en ikzelf tegen kanker! Supporteren jullie voor ons?"

Wil je trouwens ook fietsen in zo'n echte Telenet wieleroutfit? Dat kan!
Neem eens een kijkje op www.telenetwielershop.be

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /