logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Hoera, een zoon!


Op de Telenet helpdesk in Sint-Truiden. Daar leerden Glenn en Kirsten elkaar in 2009 kennen. Nu, zo’n zeven jaar later, zijn ze de trotse ouders geworden van Jeff, een echte Telenet-baby!

“Als kind was ik zelf erg veeleisend. Dan weer wou ik vlechtjes, dan moest mijn haar los en nog vijf minuten later zouden het staartjes worden. Ik was dus erg blij toen we hoorden dat het een jongetje zou worden.” bijt Kirsten de spits af. Het geslacht verzwijgen bleek moeilijker dan gedacht, zeker voor Glenn. “Ik heb regelmatig mijn mond voorbij gepraat, vooral in de familie. Kirsten probeerde dan de meubels te redden, maar niemand viel uit de lucht toen we een zoon kregen.”

Oude naam, moderne toets

Of Glenn en Kirsten net als andere ouders uren gediscussieerd hebben over de naam van hun zoon? “Neen, we zijn sowieso fan van klassieke Vlaamse namen. En Jeff is een mooie afgeleide van Jozef, de grootvader van Glenn die in 2013 plots overleed. Hij was voor ons beiden zowat de godfather, dus de keuze was snel gemaakt.” vertelt Kirsten. “De dubbele F maakt het net iets moderner, al willen we vermijden dat de naam daardoor op z’n Engels uitgesproken wordt.” vult Glenn aan.

Ja!

De huwelijksdatum van het koppel staat al een tijdje vast, zo blijkt: “We werden, nadat Glenn zes maanden de boot afhield, op 7 juli 2010 een koppel. Die dag zeiden we voor de grap dat we zeven jaar later, op 7 juli 2017, zouden trouwen.” gaat Kirsten verder. En die datum werd intussen bevestigd met een officieel aanzoek. Glenn ging op de knieën op zijn eigen verjaardag: “Twee weken na de geboorte van Jeff, gezellig bij ons thuis. Een totale verrassing voor Kirsten :)"

Mama en papa, samen bij Telenet

Het koppel heeft samen al heel wat Telenet-jaren op de teller. Ze zien vooral de voordelen van een gedeelde werkgever: “We rijden, als het even kan, altijd samen naar het werk. Dat spaart best wel wat benzine! Bovendien brengen we zo meer tijd samen door.” zo weet Kirsten te vertellen. Glenn besluit: “Ook bij de geboorte van Jeff ondervond ik een groot voordeel: de suikerbonen voor de collega’s hoefden maar naar één adres.”

Rio collection: 

Lees meer over:

/