logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Love @ work


Lizzy heeft al tien Telenet-jaren op de teller. Vandaag helpt ze techniekers zodat zij de klant snel van dienst kunnen zijn. Voor Filip begon het Telenet-verhaal in 2011. Zijn team staat business-klanten met raad en daad bij.

Vier jaar geleden liepen we elkaar toevallig tegen het lijf.” zo vertelt Lizzy. “Ondertussen hebben we samen gebouwd en afgelopen zomer stapten we, met een goedkeurende blik van onze collega’s, in het huwelijksbootje.

De snoepautomaat als trigger

Hoe het begon? Lizzy doet het verhaal: “Ik had zin in zuurtjes, maar door een technisch defect maakte de automaat plots heel veel lawaai. Enkele seconden later kwamen zowat alle zuurtjes uit de machine. Erg gênant! Ik deelde ze dan maar uit aan omstaanders en één van hen was Filip. Een paar dagen later zaten we toevallig naast elkaar in de cafetaria. We raakten aan de babbel en zo ging de bal aan het rollen. Toch duurde het nog een aantal maanden voor de vonk echt oversloeg.

Verhuizen voor de liefde

Ik woonde in Gent en Lizzy In Heist-op-den-Berg. Da’s een enorme afstand!” getuigt Filip. “Uiteindelijk koos ik om mijn vertrouwde omgeving achter te laten en beslisten we bij Lizzy in de buurt te bouwen.” Of hij daar geen spijt van heeft? “Neen, zeker niet! Ik woon nu een pak korter bij het werk en win daardoor nog elke dag tijd.

Drukke agenda’s

Het koppel leeft tegen topsnelheid. Naast het werk hebben ze tal van hobby’s. Filip somt op: “We zijn medeorganisator van Hestival, een rock- en popfestival met jaarlijks meer dan 10 000 bezoekers. En terwijl ik ’s avonds mijn Telenet-mailbox open, speelt Lizzy ook nog volleybal of helpt ze buitenlanders te integreren in de gemeente.

Geen werk aan de keukentafel

Lizzy en Filip houden werk en privé graag gescheiden. “Op het werk zal je ons zelden samen zien en ook thuis praten we amper over Telenet. We zien elkaar vooral als mens, niet als collega.” Terwijl Lizzy haar job snel achter zich kan laten, neemt Filip zijn werk weleens mee naar huis. “Zelfs op huwelijksreis bleef hij zijn e-mails lezen en als ik hem niet stop, kan hij uren over het werk vertellen.” zo vertelt Lizzy.

Rio collection: 

Lees meer over:

/