logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Love @ work


Het verhaal van de twee heren start niet bij Telenet. “We leerden elkaar kennen op een verjaardagsfeest van een gemeenschappelijke vriend en waren al een koppel toen Tim bij Telenet startte.” bijt Raf de spits af.

Ieder zijn tempo

Tim werkte voordien in Anderlecht, maar raakte de lange uren in de file beu. Hij volgde het advies van Raf en solliciteerde bij Telenet. Hij kreeg er de kans om als teamcoach te beginnen in het contact center. Op vijf jaar tijd veranderde er heel wat en ondertussen leidt hij een klein team in de Newsroom. “We verzamelen samen alle nuttige informatie, zodat onze advisors altijd up to date zijn om zo onze klanten perfect van dienst te zijn. Zo is de cirkel voor mij rond, want deze job sluit mooi aan bij mijn studies journalistiek.” Het Telenet-parcours van Raf ziet er heel anders uit: “Ik startte als advisor in het contact center, maakte nadien de overstap naar de technieker-helpdesk en schopte het, na een intern opleidingstraject, tot Teamcoach op mijn eigen afdeling.”

 

Ieder z’n ding

Bij Telenet zijn Raf en Tim in de eerste plaats collega’s. “We zijn geen ochtendmensen en rijden meestal apart richting Mechelen. Ook tijdens de lunch doen we ons eigen ding. Zo neemt Raf graag even tijd voor zichzelf en ik ga meestal met het team eten.” vertelt Tim. Hoewel ze niet te koop lopen met hun relatie, weten de meeste Telenetters wel dat ze een koppel zijn. “We krijgen niets dan positieve reacties. Onze geaardheid is hier nooit een probleem geweest!” Daarnaast zien de heren ook voordelen van een gedeelde werkgever. “Tussen meetings door overleggen we even over de boodschappen of het avondeten. En aan de eettafel win ik advies in bij Tim over het coachen van een team. Erg handig om van je partner te kunnen leren!” gaat Raf verder.

Eropuit

“Onze grootste passie is reizen. Elk jaar trekken we er twee keer op uit, liefst zo ver mogelijk. De ene keer kiezen we voor pure luxe, de keer nadien pakken we de rugzak in. En telkens weer is Raf de perfect voorbereide gids.” lacht Tim. Bestemmingen zoals Ecuador, Thailand, Curaçao of Mexico zijn al afgevinkt op hun verlanglijstje. “Met twee een maand lang een ver land doorkruisen, zorgt voor een boost in je relatie. Je leert elkaar elke keer opnieuw weer wat beter kennen.” Volgend jaar maken ze de start van een reis voor het leven, want dan trouwt het koppel. “Waar de huwelijksreis naartoe gaat, weten we nog niet. Maar het zal niet bij de deur zijn.” besluit Raf.

Rio collection: 

Lees meer over:

/