logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Samen sterk!


Nadine en Paul leerden elkaar kennen bij Telenet. Ondertussen zijn ze acht jaar gelukkig getrouwd. Samen hebben ze vier kinderen.

Sparring partner nr. 1

“Ik startte als Personal Assistant voor de toenmalige VP Sales & Marketing in 2005, het jaar dat we Digitale Televisie lanceerden. Super spannend was dat: iedereen was zo gedreven, enthousiast en dynamisch. Er heerste een koortsachtige drukte; het was een race tegen de klok om de deadline te halen. Ik maakte meteen kennis met de echte Telenet-spirit” vertelt Nadine. “Ik heb bij Telenet altijd de Corporate Events georganiseerd. Een zeer gevarieerde en interessante job, waar velen jaloers op zijn.” Vult Paul aan. “Toch was het niet zo evident om in deze richting terecht te komen. Ik was al veertig toen ik aan de VUB afstudeerde met een licentie Communicatiewetenschappen. Daarna waren nog een master in Marketing- en Bedrijfsmanagement nodig om mijn technische achtergrond in te ruilen voor een job bij Marketing.” Ondertussen werkt Nadine in de Retail-organisatie. Ze is er verantwoordelijk voor communicatie en events. In die functie werkt ze soms samen met haar man. “Paul heeft ondertussen een gigantische knowhow opgebouwd in het organiseren van grootschalige evenementen. Ik doe regelmatig beroep op zijn expertise, want ook in mijn job is een event niet uitgesloten. En ik fungeer langs de andere kant dan weer regelmatig als klankbord voor zijn events.”

Kapitein ter zee en in de lucht

Naast een gezamenlijke werkgever, deelt het koppel een passie voor zeezeilen. “Elke vakantie benutten we om via het water de mooiste plekjes te ontdekken. We deden al heel wat bestemmingen aan, van Kroatië tot de Caraïben. Op dit moment staat Turkije als favoriete zeilgebied met stip op één.” Nadine legt uit waarom: “Al zeilend bezoek je het land op een heel andere manier en maak je kennis met de uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking in afgelegen gebieden. Zo ontdek je plaatsen die enkel over het water bereikbaar zijn. En we genieten van de totale rust en de prachtige natuur als we in een verlaten baai voor anker gaan om te snorkelen, te zwemmen met zeeschildpadden of later op de avond een machtige zonsondergang te bewonderen.” Hoe mooi en idyllisch zeilen ook lijkt, waakzaamheid is noodzakelijk. Je bent immers onderhevig aan de kracht van de natuur en je moet goed op elkaar ingespeeld zijn. “Onze kinderen zijn geen grote zeilliefhebbers. Het gebrek aan Wifi is voor hen het grootste struikelblok.” lacht Nadine. Naast het ruime sop zoekt Paul ook geregeld het luchtruim op om als ‘private pilot’ van motor- en zweefvliegtuigen het leven vanop iets grotere hoogte te bekijken. Véél tijd tekort dus!

 

Creatief met hoofd en handen

Bij het koppel thuis is creativiteit nooit ver weg. “Uiteraard vraagt mijn job zelf om de nodige creatieve ideeën. Bij zo’n event staat het verrassen van het publiek vaak centraal. Zelfs aan Nadine verklap ik nooit alles.” knipoogt Paul. Daarnaast is schilderen voor hem een leuke uitlaatklep. Ondertussen focust Nadine zich al een aantal jaren op keramiek. “Twee keer per week volg ik deeltijds kunstonderwijs. Ik leg me vooral toe op de creatie van sculpturale keramiek. Mijn favoriete materiaal is porselein. Ik blijf gefascineerd door het fragiele en het transparante ervan.” besluit Nadine.

Lees meer over:

/