logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Typisch man, typisch vrouw? No way!


Als Internal Account Manager focust Tatjana zich op het verkopen van business-producten aan kleine bedrijven. Ze weet er goed haar mannetje te staan: “Vandaag ben ik de enige vrouw tussen negen mannen.” vertelt ze.

Collega’s gezocht

Tatjana heeft niets dan lof over haar job: “Voordien werkte ik in de Telenet-winkels in de buurt van Antwerpen. Een erg leuke job! Toch waagde ik mijn kans en daar heb ik nog geen seconde spijt van. Ik kreeg een goede opleiding om te starten, heb ondertussen heel wat geleerd van de B2B-wereld en kwam terecht in een geweldig team.” Het team is nog steeds op zoek naar versterking. “Als het van mij afhangt, mogen er gerust enkele dames bijkomen op onze afdeling. Dat komt de teamsfeer alleen maar ten goede. Het is gewoon leuker om in een gemengd team te werken, maar uiteraard zijn ook mannen welkom.” zo lacht Tatjana. Ook in haar vrije tijd zit de jongedame vaak tussen de heren. Naast haar zus is ze de enige vrouw in de boksclub.

In de ring

“Vorig jaar startte in onze buurt een nieuwe club. Uit nieuwsgierigheid ging ik een kijkje nemen.” Ondertussen heeft Tatjana de microbe goed te pakken. Ze traint drie keer per week en werkt zo aan haar conditie: “De trainingssessie van twee uur begint telkens met een intensieve opwarming. We doen touwtje spring en werken met gewichten. Nadien trainen we op de bokszak of tegen elkaar. Ja hoor, ik heb al rake klappen gekregen. Gelukkig ben ik nog nooit met een blauw oog naar het werk moeten komen.” Of de mannen anders omgaan met de twee zussen? “Neen, helemaal niet. En we hoeven ook geen medelijden. Daar zouden we te weinig uit leren.” Tatjana heeft de vibe goed te pakken en wil haar passie graag delen met anderen. “Mijn zus koos voor boksen in competitie. Ik gooi het over een andere boeg en wordt opgeleid tot trainer. Zo kan ik ook anderen de kneepjes van het vak leren.”

Open geest

Het valt op hoe vlot Tatjana meepraat over zaken die typisch onder mannen besproken worden. “Tijdens het afgelopen EK bekeek ik samen met mijn vader elke match. In onze keuken hing een groot wedstrijdschema om alles op de voet te volgen. Mijn mama werd er knettergek van.” Ook over auto’s weet Tatjana het één en ander te vertellen: “Ik voel me niet te beroerd om zelf het onderhoud te doen van mijn wagen en volg graag de laatste trends.” Vanop afstand zou je kunnen concluderen dat Tatjana eerder mannelijke interesses heeft. Niets is minder waar! “Ik hou ervan me vrouwelijk te kleden, ben een grote fan van gelnagels en mijn favoriete kleur is roze. Ik heb zelfs een paar roze bokshandschoenen!” Tatjana heeft simpelweg erg brede interesses en laat zich niet snel in een hokje duwen. Met die brede mindset gaat ze ook de dialoog aan met de klant: “Elke klant is uniek en door goed te luisteren naar diens noden zorg ik telkens voor een product op maat. Niets geeft meer voldoening dan een gesprek met een lach te kunnen afsluiten.”

Rio collection: 

Lees meer over:

/