logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Balletje trappen op het eerste Belgische Cruyff Court

-

Een potje voetbal op het Cruyff Court? Dat kan vanaf vandaag ook in Mechelen! Op de officiële opening waren er heel wat blije gezichten, waaronder ook een paar bekende.   

  • Telenet steunt het nieuwe Cruyff Court
  • Bart Somers met Cruyffie
  • De openingsmatch tussen jeugd van KV en Racing.
  • De CEO van BT scoort als een echte topschutter.

Op een zonovergoten dag werd het allereerste Belgische Cruyff Court geopend in de wijk Otterbeek te Mechelen. Burgemeester Somers, Mark Uytterhoeven, Piet den Boer en Kim Gevaert waren enkele van de bekenden die samen met de kinderen de aftrap gaven. Samen met de stad Mechelen hebben plaatselijke jeugdwerkers in de wijk een feestelijke en sportieve middag georganiseerd met een freestyle optreden van Soufiane Touzani en een voetbaltoernooi tussen jeugdspelers van KV en Racing Mechelen. 

Het voetbalpleintje is er gekomen dankzij de steun van BT, Telenet en de Johan Cruyff Foundation, een non-profit organisatie die zich richt op het bevorderen van de gezondheid van kinderen en jongeren.

Bij Telenet zetten we graag mee de schouders onder dit project want jongeren en sport liggen ons na aan het hart. En als het dan om de Mechelse jeugd en het voetbal gaat, dan is dat nog net iets specialer. We zijn dan ook blij dat we er mee voor hebben kunnen zorgen dat het eerste Cruyff Court in België in onze thuisstad ligt.

Een Cruyff Court is een veilige, geschikte plek voor kinderen om te sporten.Wereldwijd zijn er al 183 Cruyff Courts verspreid over 15 landen, waaronder Nederland, Engeland, Spanje, Zuid-Afrika, Japan, Maleisië en Brazilië.

Rio collection: 

Lees meer over: