logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Dit was niet onze bedoeling

-

Beste Telenet-klant,

We kunnen niet naast jullie vele reacties op onze jongste promotieactie kijken. 

Het was uiteraard nooit onze bedoeling om dergelijke reacties los te maken. We begrijpen jullie betrokkenheid, maar geef ons even de kans om deze actie te kaderen.

Het klopt dat wij acties uitwerken om nieuwe klanten aan te trekken. In onze bijzonder concurrentiële sector is het aantrekken van nieuwe klanten een voorwaarde om continue innovatie te kunnen garanderen en de beste producten en diensten te blijven aanbieden voor alle klanten

Net zoals in andere sectoren doen we dat met tijdelijke promoties. Net zoals u uw wagen misschien kocht aan een tijdelijk lagere prijs, uw woonkrediet onderhandelde tijdens een beurs of uw waspoeder kocht aan een tijdelijke promotie in de winkel om de hoek?

Tijdelijke acties betekenen niet dat wij niks doen voor onze eigen klanten. Internetsnelheid werd voor Whoppa-klanten verdubbeld, TV-kijken is vandaag mogelijk op elk scherm, Wi-Free kan je op 800,000 plaatsen gratis gebruiken en Triiing maakt gratis bellen met de smartphone mogelijk, zelfs in het buitenland.

Bovendien kunnen ook onze bestaande klanten een voordeel halen uit de iPad mini actie.

Maar eerlijk is eerlijk: we hadden niet verwacht dat onze trouwe klanten zich dermate benadeeld zouden voelen. We denken hard na over hoe we dit in de toekomst anders zullen aanpakken en nog meer voor onze klanten kunnen betekenen.

Nogmaals dank voor uw betrokkenheid.

Inge Smidts

Rio collection: 

Lees meer over:

/