logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een potje voetbal voor teamspirit!

-

Gooaal, gooal, goal! Deze week organiseerden onze Sporting Telenet-collega’s een heus mini-voetbaltoernooi. En na de kwalificatiestrijd was er vandaag de spannende finale en een match tegen de Sporting-commentatoren!

  • John Porter trapt af
  • De finalisten
  • Harm Van Veldhoven en Filip Joos
  • Sportieve Telenet medewerkers poseren met de Sporting-commentatoren

Omdat onze werknemers er steeds volop voor gaan, zorgen we regelmatig voor een leuke sfeer. Deze week stond er tijdens de lunch een potje voetbal op het programma!

Vandaag gaf CEO John Porter de officiële aftrap van de finale. De match was, na een spannende kwalificatiereeks, het hoogtepunt van de week. Uiteindelijk was het de ploeg van het Content-team die nipt won met 5-4 in een gespannen strijd tegen HSV Mobile. Zij mogen de eerste Sporting Telenet trofee op hun bureau zetten, proficiat jongens!

Er was ook een ‘Lucky loser’ ploeg die tegen de Sporting Telenet-commentatoren mocht spelen. ‘Spartak Rabesandratana’ won overtuigend tegen het sterke team Sporting-commentatoren, met ondermeer: Filip Joos, Tim Wielandt en hun derde geheime wapen.

John Porter, CEO: “Een partijtje voetbal is de ideale manier om de teamspirit te bevorderen en even wat stoom af te laten. Een fysieke inspanning zorgt ook voor een frisse geest, waardoor we er nadien weer voor 100% in kunnen vliegen. Zo leer je ook je collega’s op een andere manier kennen. Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar!”

Een toffe werksfeer is inderdaad belangrijk. Ons motto is: blije medewerkers zorgen voor blije klanten. 

Vind jij dit ook? Dan is Telenet misschien wel een plek waar jij je thuis zal voelen. Leuk om weten is dat we even geleden onder andere voor werksfeer het Top Employer label ontvingen. ;-)

Op zoek naar een job? Kijk gerust even tussen onze vacatures.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /