logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een smoothie of cappuccino als zen-moment

-

Ik ben een bezige bij. Hoe ik er in slaag mij elke dag 100% te smijten in mijn job én tegelijkertijd een gezin run met een kleuter en een baby? Een dagelijks bezoek aan onze Telenet-bar is ‘mijn’ moment!

Sofie Smolders is Go-To-Market manager voor Customer Experience & Services bij Telenet. Zowel op proces-, product-, als serviceniveau denkt ze mee over hoe de klantenbeleving nog beter kan en hoe Telenet interessante nieuwigheden kan communiceren naar onze klanten.

 

Everything tasty

“Iedere dag begin ik met een verse smoothie en een cappuccino. Heerlijk! Daarna ga ik door mijn mails of start mijn eerste meeting. In mijn functie denk ik elke dag aan de Telenet-klant, en hoe ik zijn beleving nog beter kan maken. We verzamelen en analyseren hiervoor een heleboel data. Zo kunnen we aan onze klanten de juiste diensten voorstellen en relevant communiceren. Daarnaast moet ik in mijn job ook het budget goed beheren en gerichte keuzes maken.”

 

Samen voor boeiende projecten

Nieuwe ideeën, initiatieven en campagnes worden bij Telenet uitgewerkt in multifunctionele teams. Zo ook in Sofies job: “Er zijn altijd veel mensen van verschillende afdelingen betrokken en uiteraard zit de klant ook mee aan tafel. We tekenen nieuwe ideeën altijd uit vanuit het perspectief van de klant.

 

Klant tevreden? Wij tevreden!

“We monitoren voortdurend onze klantentevredenheid. Luisteren is dan ook heel belangrijk in onze job. Of het nu gaat om de meningen van klanten of metingen van interne resultaten, wij houden altijd de vinger aan de pols. Als er een product of dienst minder loopt, dan zoeken we naar oplossingen. Zo helpen we Telenet verbeteren en houden we onze klanten tevreden.”

 

Hier blijf ik plakken

“Ik werk hier nu zo’n acht jaar. Na enkele boeiende jobs in het Brusselse is dit mijn vierde werkgever. Maar hier blijf ik plakken. Met de juiste attitude en een gezonde portie “goesting” kom je echt ver. Voor iemand met ambitie, die zin heeft om bij een marktleider te werken, is dit the place to be. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/