logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Gooi je businessplan in de strijd!

-

Ben je een student met een straf business-idee? Speel dan mee als ondernemer met Battle of Talents en win de kans om je idee echt te lanceren. 

Battle of Talents is een wedstrijd die studenten de kans geeft om hun straf idee om te vormen tot een sterk business-plan.  Als deelnemer kruip je dus helemaal in de huid van een echte ondernemer. De kritische aandeelhouders worden gespeeld door je medestudenten van andere universiteiten en hogescholen in ons land die de rol van Investeerder op zich nemen. In 10 weken tijd stamp je samen met hun input een stevig business plan uit de grond. 

Het spel wordt online gespeeld en is volledig gebaseerd op het durfkapitaalprincipe. Het doel is om met je team het meeste kapitaal op te halen en de hoogste aandeelprijs te behalen.  Je kan je ook registreren als ‘talent’ om een bestaand team te vervoegen, of als ‘investeerder’ natuurlijk. 

Telenet gelooft sterk in het stimuleren van jong ondernemerstalent. Daarom geven we één van de beste teams een wildcard (t.w.v. € 25.000) voor ons volgend Telenet Idealabs-programma in 2015. Maar er zijn ook nog vele andere prijzen met een totale waarde van maar liefst € 50.000!

Waar wacht je nog op? De online competitie is al gestart, dus schrijf je snel in op www.battleoftalents.be. In de week van 12/01 worden de finalisten gekozen. Zij mogen hun idee presenteren tijdens ons Finale Event op 25/02 waar op het einde de winnaars worden gekroond.   

Rio collection: