logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Goud op 'WK' duurzaamheid

-

Als bedrijf hechten we veel belang aan duurzaamheid. Daarom zijn de awards die we hiervoor hebben gewonnen een mooie kers op de taart. 

RobecoSAM, de organisatie die samen met S&P Dow Jones Indices de 'Dow Jones Sustainability Indices' samenstelt, beloont ons met de Industry Leader en Gold Class Sustainability Award 2014. Zo behoren we tot de wereldtop inzake duurzaamheid. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt naar aanleiding van het jaarboek van RobecoSAM, de vermogensbeheerder die de evaluaties uitvoert. Het is de 2de keer op rij dat we deze awards in de wacht slepen.

Dat is geen toeval, want in september werden we opgenomen in zowel de Dow Jones Sustainability Europe als de Dow Jones Sustainability World Index van 2013. De Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) bekronen sterke economische, ecologische en sociale prestaties van toonaangevende bedrijven in 59 industriesectoren. Het is het derde jaar op rij dat Telenet opgenomen wordt in deze gereputeerde indices. Telenet werd bovendien voor de tweede opeenvolgende maal uitgeroepen tot best-in-class in de wereldwijde mediasector.

Industry Leader en Gold Class Award voor Telenet
RobecoSAM heeft een volledig overzicht van al zijn  evaluaties gebundeld in een jaarboek. (yearbook.robecosam.com)  Daaruit blijkt dat Telenet als enige Belgisch bedrijf en enige kabelbedrijf een wereldwijde ‘Industry Leader’ is.  Van de vier toegelaten Belgische bedrijven heeft Telenet bovendien als enige een  ‘Gold  Class’ award gewonnen die de best presterende bedrijven extra beloont. 

Meer weten? Lees verder over onze duurzaamheidsaanpak.  

Rio collection: 

Lees meer over:

/