logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Het waarom achter de prijsaanpassing

-

Vanaf morgen brengen we onze klanten persoonlijk op de hoogte van een prijsaanpassing van onze producten en diensten. We leggen je eerst graag even uit vanwaar die beslissing komt.

We verwachten van het internet dat het altijd en overal supervlot gaat.Maar de laatste jaren wordt het internet steeds intensiever gebruikt. En dat vraagt om een alsmaar straffer wordend netwerk. 

Elke 18 maanden verdubbelt ons internetgebruik

In de beginjaren van het internet zochten we af en toe eens iets op. Maar kijk eens wat we nu allemaal online doen: hotels boeken, bankieren, shoppen, filmpjes kijken, noem maar op. Wist je dat we ons gemiddeld 14 keer per dag aanmelden op Facebook?

Onze verwachtingen evolueren mee

We gebruiken het internet niet alleen meer, we verwachten er ook meer van. Nog sneller downloaden, nog meer films om uit te kiezen, nog scherpere beelden, straffere effecten, betere connecties, ... We streamen volop YouTube en laden massaal veel foto’s op. Dankzij alle nieuwe mogelijkheden van digitale televisie stellen we nu zelf onze tv-avonden samen.  Ook nemen we steeds meer met het internet verbonden apparaten zoals smartphones en tablets in huis. Wist je dat een gezin er al gemiddeld 4 heeft?

We beleven volop plezier aan alle digitale mogelijkheden. En dat is maar normaal! Als het beter kàn, waarom zouden we het dan niet beter maken? Het is net daarom dat we volop blijven investeren in de kwaliteit van ons netwerk en onze diensten.

We brengen je persoonlijk op de hoogte

Elke klant  ontvangt voor 16 januari een email of brief die uitlegt wat deze prijsaanpassing concreet betekent. Maar heb je vragen, check dan zeker telenet.be/nieuweprijzen, bel ons op het nummer 015 66 66 66 of laat ons een berichtje na op Facebook of Twitter.

Vraag Maar Raak!

Heb je nog bijkomende vragen over deze prijsaanpassing? Woensdag 13 januari om 19u kan je ze live aan mij of onze directeur klantenrelaties Benedikte Paulissen stellen, tijdens een live Vraag Maar Raak-sessie. Hou zeker onze sociale media in de gaten voor meer info! 

Rio collection: