logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Hup Telenet hup!

-

  

Enkele maanden geleden studeerde ik af in Nederland. Onder het motto ‘tijd om de wereld te ontdekken’ zocht naar de voor mij geschikte stap in mijn carrière. Ik had geen zin mij van bij de start vast te rijden en wou vooral van veel verschillende dingen proeven.

Kenneth volgt op dit moment een opleidingsprogramma van drie jaar bij Liberty Global, de hoofdaandeelhouder van Telenet. Hij zal, doorheen zes rotaties, heel verschillende afdelingen van het moederbedrijf leren kennen. Als eerste track koos hij voor Telenet.

Een traineeship, zonder twijfel!

“Ik heb een erg brede interesse, die gaat van Finance tot Marketing. Ik wil het allemaal ontdekken! Een vriend vertelde me over het rotatieprogramma bij Liberty Global en ik twijfelde geen seconde. Zo’n kans kon ik niet laten liggen! Werken in verschillende landen, met elk hun eigen cultuur en organisatiestructuur, leek me ongelooflijk boeiend.”

Typisch Belgisch, typisch Telenet

“Werken in een ander land houdt me een spiegel voor. Het doet me beseffen hoe elk land toch weer haar eigen gewoontes kent.” Zijn ervaring als Nederlander? “Ik was verrast hoe snel de dingen wel gaan bij Telenet. Je vindt er als nieuwe medewerker snel je weg, legt vlug nieuwe contacten met het hele bedrijf en wordt onderdeel van een geoliede machine. Toch gaat het er gemoedelijk aan toe. Zo is iedereen erg toegankelijk en neem ik regelmatig de tijd om te lunchen met andere jongelingen. Goed om tussendoor even bij te kletsen en ervaringen te delen.”

Marketing bij Telenet

Bij Telenet draait Kenneth mee in de Go-to-Market afdeling. “Een leuke uitdaging, zeker omdat de Marketing-afdeling van Telenet enorm hoog aangeschreven staat binnen het moederbedrijf. Mijn taak is om het verhuis-proces van onze klanten te vergemakkelijken. Dat lijkt eenvoudiger dan je denkt. Je moet met zo veel zaken rekening houden! Zo probeer ik, de Amazing Customer Experience in gedachten, steeds de klant voorop te zetten. Het valt me trouwens op dat in alle afdelingen van dit bedrijf klantgerichtheid écht centraal staat.”

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /