logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

IT bij Telenet: dat is een uitdaging in het hart van het bedrijf.

-

Bij de specialisten van IT-Operations draait het elke dag op volle toeren. Zij zorgen ervoor dat alle soft- en hardware hier perfect werkt. Niet onbelangrijk, want hierdoor kan jij zonder problemen bellen, surfen en tv-kijken.

Bij ons adem je je vak.
Op onze IT-afdeling hebben we allemaal een passie voor hightech en houden we van variatie. Het ene uur zijn we expert basistechnologie en sturen we een Oracle-project aan. Een meeting later zetten we de krijtlijnen uit voor de implementatie van de nieuwste toepassingen. Zo virtualiseren we niet alleen al onze software, maar werkelijk ieder onderdeel van ons bedrijf. En bouwen we vandaag al aan de toekomst van morgen. 

Geen klein bier
Iedere werkdag betekent een dag vol uitdagingen. En bij de lancering van een nieuw product worden die alleen maar groter. Zo groot en spannend zelfs dat we onze hersenen dan regelmatig pijnigen om tegen de tijd oplossingen te vinden :-).

Zo ging het ook in oktober 2012. Door de hype rond King & Kong kwamen er enkele duizenden klanten per dag bij. Dat hadden we niet verwacht én niet voorzien. We haalden letterlijk alles uit de kast, om deze nieuwe producten zo soepeltjes mogelijk te laten bollen. Wat uiteindelijk lukte! Yes, de ontlading was groot. En wat glunderden we toen we de speciale bedanking van onze CEO ontvingen.

Een bijzonder team
Zit ik hier voor iets tussen? Jawel, mijn bijdrage telt, maar zoiets realiseer je niet alleen. Binnen het IT-team staan we 24/7 voor elkaar klaar en is, naast de IT-kennis, de teamspirit ijzersterk.

Is IT ook jouw specialiteit?
En beschik je over de juiste drive? Dan ben jij degene die wij zoeken. Van system tot application engineer, jij bent altijd welkom bij ons.  

Check onze IT-vacatures of kom op 9 oktober langs voor een babbeltje met één van onze IT-collega’s op de Datanews ICT jobfair

Rio collection: 

Lees meer over: