logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Kijk naar Pink Ribbon TV en steun de strijd tegen borstkanker

-

Pink Ribbon bindt de strijd aan tegen borstkanker en krijgt dan ook onze volle steun. Huur een topfilm in TV à la carte en wij storten de volledige opbrengst door naar de Pink Ribbon foundation! Zo draag ook jij je steentje bij.

Pink Ribbon zet zich in voor de bestrijding van borstkanker door preventie en opsporing aan te moedigen. Pink Ribbon heeft bijzondere aandacht voor het verbeteren van de levenskwaliteit van personen met borstkanker en van hun omgeving. Door steun te verlenen aan de Pink Ribbon Boezemvriendinnen binden we, samen met Sanoma Media, de strijd aan tegen borstkanker.

Via Pink Ribbon TV kun je in de TV-theek gratis reportages, moedige getuigenissen en praktische tips over borstkanker bekijken. Hiernaast zijn er inspirerende boodschappen te zien van de Pink Ribbon-ambassadeurs. Via Yelo TV is Pink Ribbon TV ook te bekijken op smartphone, tablet of computer. Je vindt de rubriek terug in de TV-theek onder TV à la carte > Lifestyle > Pink Ribbon TV.

Hoe kan jij helpen?
Je hebt de mogelijkheid om een topfilm te huren in de Pink Ribbon TV-rubriek. De films, waaronder “Zot Van A”, “The Great Gatsby”, “The Guilt trip” en “Frits en Franky” kosten tussen de €2,95 en €4,95. Als je een film huurt wordt het bedrag volledig doorgestort aan de Pink Ribbon Foundation. Dat kan nog tot 31 december 2013.

Telenet steunt verder ook Kom op tegen kanker via de plantjesverkoop en de deelname aan de 1.000 km tegen kanker. Via het My Zone project steunt Telenet al sinds 2008 langdurig zieke kinderen in 11 ziekenhuizen, waaronder heel wat kankerpatiëntjes. 

Steun je mee de strijd tegen borstkanker?

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /