logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Kleinkinderen, de geknipte ontspanning

-

Nadine draait al jaren mee bij Telenet en bedacht zelfs de Telenet-cadeaubox! Een box waarmee je iemand kan verrassen met uren kijkplezier.

Verwen-oma

16 jaar geleden vond ik het tijd om het huismoeder-zijn achterwege te laten. Mijn vier kinderen waren immers groot genoeg om hun mama wat meer te missen. Ik stopte als vrijwillig natuurgids en vond een job op drie kilometer van mijn deur. Na al die tijd neem ik nog elke dag de fiets richting kantoor, zalig.” De vier kinderen zijn ondertussen het huis uit en zorgden voor uitbreiding van de familie, weet ‘Oma Dine’ te vertellen. “Als grootouder ligt de focus vooral op verwennerij. De kleinkinderen weten mij en mijn man echt rond hun vingertje te draaien. Als ze bij ons zijn, krijgen ze steeds een dubbele portie aandacht.” Het leuke van oma-zijn is dat je vooral de toffe momenten meemaakt, zonder de verantwoordelijkheid en de slapeloze nachten, zo blijkt uit Nadines verhaal.

Balans gezocht en gevonden

Na de komst van haar kleindochter ging Nadine 4/5de werken. “Het deed me nog meer nadenken over de plaats van werken in mijn leven. Ik neem bewust meer afstand en houd werk en privé gescheiden. Zo blijft mijn laptop altijd op Telenet staan.” Hoe Nadine dan ontspant? “Uiteraard zorgen de kleinkinderen voor de nodige afleiding. Daarnaast doet een goed boek of wat wroeten in de tuin telkens deugd.”

Cadeautjestijd

Zo’n twee jaar geleden had Nadine een briljant idee. Ze gaf dit door aan het management via het ideeën-platform. “Ik kreeg de feedback dat mijn idee verder onder de loep genomen werd, maar toen was het een tijdje stil. Eind 2015 kwam dan de vraag of ik een nieuw project wou testen.” En wat bleek? De gelijkenis met haar eigen idee was treffend. Zo werd Nadine toch nog betrokken in de ontwikkeling van de Telenet-cadeaubox. “Leuk om te zien dat je idee in realiteit wordt omgezet. En ik kreeg er nog een mooi boeket bloemen bovenop!”

Rio collection: 

Lees meer over:

/