logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Operatoren bundelen krachten voor de Filipijnen via 4666

-

Telenet en andere operatoren mobiliseren zich om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan op de Filipijnen.

De klanten van de operatoren kunnen een sms ter waarde van 1 euro sturen naar het nummer 4666 met de boodschap “ja”. De opbrengst van de geldinzameling wordt integraal doorgestort aan de hulporganisaties ten voordele van de slachtoffers.

De mobiele operatoren lanceren een steunactie via sms om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Vanaf 15 november tot en met 30 november om middernacht kunnen de klanten van de operatoren een sms ter waarde van 1 euro sturen naar het nummer 4666 met de boodschap “ja”.

De operatoren zullen het bedrag dat hun klanten en medewerkers schenken integraal doorstorten aan de slachtoffers via de verschillende hulporganisaties die deelnemen aan de actie. De operatoren werken voor deze actie samen met CM Telecom België die instaat voor het technische luik van de sms-actie.

De hulporganisaties die gebruik willen maken van het verkorte nummer om geld in te zamelen voor hun hulpactie kunnen contact opnemen met CM Telecom België. Dankzij een eigen gekozen boodschap voor hun hulpacties via het gemeenschappelijk sms nummer 4666 zullen de fondsen efficiënt verdeeld kunnen worden tussen de deelnemende organisaties.

Verschillende hulporganisaties hebben zich al aangesloten bij de sms-actie. Wil je een gift doen voor een specifieke organisatie, dat kan door de code van de organisatie van je keuze te sturen naar 4666.

Volgende organisaties zijn reeds actief:

-          Consortium voor Noodhulpsituaties: key woord “2121”
-          Artsen Zonder Grenzen: “AZG"

Telenet en de operatoren hopen dat de hulpactie dankzij de solidariteit van hun klanten en medewerkers een succes zal worden ten voordele van de getroffen Filipijnen 

Rio collection: 

Lees meer over:

/