logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“Topsport en Telenet: een winning team!”

-

Na vele andere zeges won hij vorig jaar brons op de Wereldbeker Driebanden. Shop Advisor Peter erfde de biljartgenen van zijn grootvader, de legende Raymond Ceulemans. Maar waar we nog ’t meeste trots op zijn: ‘t is een van ons!

Peter werkt sinds 2000 bij Telenet, waarvan de laatste zes jaar als Shop Advisor. Een job die hem past als een handschoen: “Als Shop Advisor moeten we altijd mee zijn met wat er binnen Telenet gebeurt. Gelukkig hebben we heel wat tools ter beschikking om onze kennis op peil te houden. Zo krijgen we regelmatig training, is er e-learning en zijn er de wekelijkse updates via het intranet."

"In de shop heb ik direct contact met de klant. Gaat die blijer buiten dan hij binnenkwam, geeft mij dat tonnen energie. Bovendien ben ik door mijn werk expert in de telecomwereld. En daar geniet ik ook in mijn vrije tijd van. Zelf ben ik grote fan van de Triiing-app, zeker als ik in het buitenland verblijf. En met een kindje in huis kan ik alleen maar in superlatieven spreken over Play.

Flexibele collega’s
Dat ik werk bij Telenet betekent niet dat de keu de hele week aan de haak blijft hangen. Ik sta 28 uur per week in de winkel, waarvan twee dagen voltijds en drie dagen alleen in de voormiddag. Met dat schema heb ik voldoende tijd om te trainen. Ik woon op 1 km van de Telenet-shop en ik heb sinds enkele maanden ook een biljarttafel thuis. Ik kan mijn tijd dus optimaal benutten. Soms is het wel wat schuiven met de planning. Ik ben mijn werkgever en collega’s daarvoor trouwens echt dankbaar, want het is dankzij hen dat ik toch alle belangrijke tornooien kan spelen”, aldus een tevreden Peter.

Word jij ook ‘een van ons’?
Dat kom je op maar één manier te weten: informeer je over onze werkfilosofie en onze jobs. Surf daarvoor naar jobs.telenet.be. Misschien tot binnenkort! Niet meer alleen als klant, maar als collega.

Rio collection: 

Lees meer over:

/