logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Verover de digitale wereld met Telenet Idealabs!

-

Ben je een beloftevolle starter met een vernieuwend digitaal idee? Of wil je de media- en entertainmentindustrie voorgoed veranderen? Dan geven wij je een kickstart!

Wij, dat zijn Telenet en Idealabs. Die laatste is een bruisende start-up community uit Antwerpen. We slaan de handen in elkaar en vormen voortaan Telenet Idealabs. Samen hebben we de middelen in huis waarmee jonge starters van Vlaanderen het nieuwe Silicon Valley kunnen maken.

In onze creatieve hub van 1.500 m2 in het centrum van Antwerpen bieden we de jonge ondernemers met een digitaal startup-idee een intensief programma van 4 maanden aan. Ze wonen inspirerende events bij en krijgen een doorgedreven ondernemersopleiding dankzij een netwerk van 80 mentors. Ze krijgen elk ook een flinke duw in de rug met financiële steun tot 25.000 euro. De beste starters stromen door naar een volgend groeiprogramma.

Zij gingen je voor
Op dit moment lanceert een aantal jonge Vlamingen Beatswitch, een professionele planning- en promotietool voor artiesten, boekingskantoren en event managers. En dan zijn er nog de gasten van Sign2pay, een Antwerpse start-up die het principe van mobiele betalingen zal heruitvinden. Je bent dus in goed gezelschap.

Meld je aan
Kan je minstens 4 maanden gepassioneerd werken aan een innoverend idee in digitale technologie of media & entertainment? Dan ben jij de ideale kandidaat. Je kan je ook als team inschrijven, overigens. Je vindt het inschrijvingsformulier en alle details op www.telenetidealabs.be. Veel succes!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/