logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

We gaan elke dag voor optimale prijs/kwaliteit

-

Recente reacties op onze prijsaanpassing tonen wat er leeft bij onze klanten. We willen er graag naar luisteren en een antwoord op bieden.

We beseffen dat we in de voorbije weken en maanden jullie onvoldoende uitgelegd hebben waarom wij bepaalde keuzes maken. 

We hebben vorige week in de pers uitgelegd dat wij staan voor vooruitgang, voor technologische mogelijkheden en niet voor beperkingen. En dit voor iedereen. Daarom gaan we niet in op de oproep om deel te nemen aan de groepsofferte en zo een aanbod te ontwikkelen voor een bepaalde groep van klanten.

Wij willen dat iedereen zich goed voelt bij de prijs/kwaliteitsverhouding die wij aanbieden, en daarom blijven we inspanningen doen om deze voor iedereen te optimaliseren. We zetten onze initiatieven op een rijtje:

  1. We helpen onze klanten in een persoonlijk gesprek om het beste tariefplan te kiezen binnen ons bestaande aanbod, waardoor er in sommige gevallen een besparing mogelijk is.
  2. We willen er alles aan doen om al onze klanten optimaal gebruik te laten maken van hun producten en diensten en ze klaar te maken voor de toekomst. Daarom doen we sinds september gratis check-ups bij onze klanten thuis. Hierbij zorgen we voor een goede WiFi bij je thuis en kijken we of je over een up-to-date modem en digicorder beschikt. We sluiten al je toestellen aan op je netwerk en leggen je graag uit van welke apps je gratis kan gebruik maken. Om zoveel mogelijk klanten te kunnen bezoeken zijn we nu volop mensen aan het aanwerven. 
  3. We willen dat al onze klanten zoveel mogelijk gebruik maken van de apps waarmee je dagelijks kan besparen.
    - Met Wi-Free surf je ook buitenshuis gratis op het internet, zodat je bespaart op je mobiele factuur.
    - Met Triiing bel je met je gsm over het internet, zodat je ook op mobiel bellen bespaart.
    - De Yelo Play app is bij ons inbegrepen in onze producten waardoor je gratis televisie kan kijken, op je verschillende toestellen.

 

Wil je graag meer weten over je Telenet producten of heb je nog een andere vraag, aarzel dan niet ons te contacteren. Graag bespreken onze mensen met elk van jullie hoe we ons aanbod beter op jouw specifieke noden kunnen afstemmen.

Rio collection: