logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

We investeren in een eigen mobiel netwerk door overname BASE Company

-

Met de lancering van King & Kong kozen we voor eenvoudige mobiele tariefplannen, transparantie en een vernieuwende aanpak. Net om die rol van vernieuwer te garanderen, zijn we opgetogen dat ons bod op BASE Company aanvaard is.

We hebben met King en Kong bewust de mobiele tarievenjungle ontward, de langlopende contracten afgeschaft en de beste prijs-kwaliteitsverhouding aangeboden. Ons doel? Onze klant centraal zetten en toegang geven tot het strafste mobiele product van de markt.

 

De beste mobiele ervaring bieden. Vandaag en morgen.

Dankzij het succes van de smartphone en onze toegankelijke tariefplannen, is het mobiele dataverkeer sterk toegenomen. We gebruiken allemaal onze mobiele toestellen voor heel wat nieuwe applicaties en mogelijkheden, en verwachten dus overal de beste verbinding. Die willen wij onze klanten kunnen bieden.

Met een eigen mobiel netwerk staan we sterker om dat te kunnen verwezenlijken. En die kans hebben we nu gekregen. We zijn dan ook verheugd jullie te informeren dat ons bod op BASE Company aanvaard is. We hopen met deze stap te kunnen blijven innoveren en op een flexibele manier nieuwe oplossingen in de markt te zetten.

Bovendien hebben we plannen om extra te investeren in het mobiele netwerk, net zoals we vandaag met De Grote Netwerf van ons vast netwerk een gigastraf netwerk maken. We stellen dus alles in zijn werk om onze klanten de beste ervaring te kunnen bieden, vandaag en morgen.

 

Wat betekent dit concreet voor onze klanten?

De komende maanden verandert er nog niets. De overname moet eerst nog goedgekeurd worden door de bevoegde instanties. Nadien wordt de overschakeling naar ons nieuwe netwerk uiteraard heel grondig voorbereid. Het spreekt voor zich dat we onze klanten verder blijven informeren zodra de overname helemaal rond is.

 

Waarom dit voor ons zo'n grote stap is, legt Ann Caluwaerts - onze SVP Media & Public Affairs- je graag uit.

Rio collection: