logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Werken bij Telenet, dat loopt op wieltjes!

-

Bert werkte geruime tijd als consultant en leerde zo Telenet kennen. In 2014 waagde hij de overstap. Zijn passie voor telecom en technologie komt helemaal tot zijn recht.

Sportief na de uren

“Ik speel inline hockey, niet zo gekend in België. De Lapwings in Duffel is één van de elf clubs verspreid over het ganse land. Het is een sport waarbij coördinatie tussen hand- en voetwerk uiterst belangrijk is, want alleen zo blijf je overeind. Hoe Bert er in slaagt sport te combineren met een drukke job? “Ik speelde een hele tijd in competitie. Twee keer per week trainen en wedstrijden in het weekend. Da’s pittig! Vorig jaar startte ik bij Telenet en veel sporttijd bleef er niet over tijdens de inwerkperiode. Maar vanaf volgend seizoen pik ik de draad weer op als recreant. Beloofd!”

Coördinatie van A tot Z, ook op het werk

Met de Grote Netwerf heeft Telenet grootse plannen voor de komende vijf jaar. “Het is een gigantisch project, waarin mijn technische kennis echt van pas komt. Ik coördineer de aannemers die de fysieke installaties doen en draag zo mijn steentje bij om ons netwerk nog beter te maken. Het is een job middenin de actie. Ik volg dan ook de technologische keuzes van Telenet op de voet.”

Innovatief? Yes, we can!

“Vanaf mijn eerste contact met Telenet voelde ik al dat in dit huis een enorme dynamiek heerst. Iedereen gaat voor hetzelfde doel en dat geeft ons telkens weer dat tikkeltje voorsprong. Dankzij de Grote Netwerf zal ons netwerk ongeziene snelheden halen. Het is leuk om weten dat je bij de beste kabeloperatoren van Europa hoort.”

Rio collection: 

Lees meer over:

/