logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wi-Fi gebruik in treinstations kent een enorm succes

-

Draadloos surfen terwijl je op de trein wacht in alle stations? Yes, het plan van de NMBS juichen we toe! Zo kan je vandaag als klant alvast gratis surfen in 80 Belgische treinstations dankzij Wi-Free.

Triiingen, Yelo TV kijken, facebooken, surfen op het internet,…. Momenteel kan je dat via de Wi-Free punten in 80 Belgische treinstations zoals Antwerpen-Centraal, Luik, Brussel-Zuid en Centraal, Mechelen, Leuven, Kortrijk, Genk, Brugge, …  Het aantal locaties neemt nog steeds jaarlijks toe.

Het gebruik van deze Wi-Free hotspots zit in de lift.  Zo waren er in 2013 in totaal maar liefst 2,6 miljoen surfsessies in de Belgische treinstations. Dat is meer dan het dubbele tegenover 2012. 

Je kan er met je Telenet-login gratis draadloos surfen op en rond de perrons. Klanten genieten van een betrouwbaar en snel netwerk. Niet-klanten kunnen op dit netwerk surfen via een voucher of hun bankkaart.

Verder zijn er meer dan 1.500 Wi-Free punten op andere publieke locaties, waaronder een aantal grote steden en gemeenten. En dankzij de meer dan 900.000 Wi-Free punten bij de Telenet-klanten thuis zijn er al heel veel plaatsen waar internetgebruikers makkelijk en snel draadloos kunnen surfen. Je kan deze locaties terugvinden via de hotspot-locator op http://telenethotspot.be.

Hier vind je een lijst van alle NMBS-stations met WiFi van Telenet. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/