logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Toon je supportershart op de voetbalfandagen

-

Dit weekend schiet je raak op de voetbalfandagen! Op zaterdag ontvangen KV Mechelen, KV Kortrijk, OH Leuven en promovendus KV Oostende je op hun jaarlijkse fandag. Op zondag is het de beurt aan Cercle Brugge en Sporting Lokeren.

Bij Telenet zijn we helemaal weg van voetbal. Vol spanning tellen we af naar de start van het nieuwe voetbalseizoen. De fandagen kunnen onze honger al even stillen...

Je maakt er kennis met de spelers en de nieuwe aanwinsten. Wie heeft een kanonschot in de rechter, of een heerlijke krul in de linker? Tijdens de galamatchen ontdek jij misschien nu al de topschutter van het nieuwe seizoen, score dan een handtekening! 

De clubs heten je welkom en voorzien tal van muzikale acts, kinderanimatie en fotoshoots. Het zonnige weekend verwarmt de barbecue op de juiste temperatuur! Je kan er ook abonnementen en tickets kopen.

Ook wij staan op 't veld! Spring eens binnen op de Telenet stand, we hebben heel wat leuks in petto! We beloven dit voetbalseizoen 2222 live-goals voor nieuwe Sporting Telenet abonnees. Ben je al abonnee? Hou dan de Sporting Telenet Facebookpagina in het oog of maak met een leuke foto kans op een balbecue.

Op de fandagen staat de supporter centraal. Zo speel jij eens als twaalfde man kampioen!

Rio collection: