logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Als VIP naar de zomerfestivals met FESTICAMPR

-

Tijdens de zomermaanden gaan we weer stevig "festivallen" op Polé Polé, de Antilliaanse Feesten en Crammerock. We trakteren jou op vier gratis VIP tickets en zorgen voor super gezellige kampeerterreintjes met FESTICAMPR!

 Met Telenet Kickstart van IdeaLabs ondersteunt Telenet vijf toffe startups met een "superidee". Waarom? Omdat vernieuwende ideeën de trend zetten bij Telenet! Zo geven we o.a. "CAMPR" een boost met intensieve coaching, de nodige euro's én steun uit ons netwerk van experten.

CAMPR is gebaseerd op het succes van de "Air bnb" waarbij je een huis, appartement of studio huurt van een local in binnen- of buitenland. Je reist tegen een zacht prijsje de wereld rond en je slaapt op unieke locaties!

Zoals de naam doet vermoeden richt CAMPR zich tot de kampeerder die niet op camping Cosmos terecht wil komen maar kickt op écht avontuur!

Via de website van CAMPR check je in welke tuin van een host je je tent mag opslaan tegen een klein prijsje, in de buurt van jouw vakantiebestemming! Je kan je tuin er ook registreren als kampeerspot: scoor met jouw tuin en word favoriete host in jouw omgeving!

Ga als VIP naar de zomerfestivals met festiCAMPR

Kamperen... Dan denken we, net als Wilma en Fred, meteen aan de zomerfestivals. 

Wilma, enthousiaste festivalganger mét tent zoekt een gezellige voortuin in de buurt van haar favoriete festival. Fred, gastvrije host, maalt niet om Wilma die haar tent één nachtje in zijn tuin opzet. Met "FESTICAMPR" komen Wilma en Fred met elkaar in contact. Super sociaal, origineel én massa's gedeelde fun... 

Ben jij Wilma en zoek je met je vrienden een kampeerterrein(tje) voor de Antilliaanse Feesten of Crammerock? Of ben jij Fred en bied je een gezellige (voor)tuin aan in de buurt van Hoogstraten of Stekene in een straal van enkele kilometers rond het festival? 

Laat het ons weten en FESTICAMPR brengt kampeerder en host met elkaar in contact. Je maakt bovendien kans op vier gratis VIP tickets voor de Crammerock door je te registreren op dit webformulier.

De winnaars worden gecontacteerd op maandag 31 augustus.

Rio collection: