logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

BC Telenet Oostende balt Europees en daar kan jij heen!

-

Landskampioen BC Telenet Oostende speelt de poulefase van de Euroleague, de belangrijkste Europese basketbalcompetitie. Met wedstrijden tegen Europese toppers moet de kustploeg vol aan de bak!

BC Telenet Oostende is gewaarschuwd: om de groepsfase van de Eurocup te overleven, win je best je thuiswedstrijden! De kustploeg kreeg van de Italiaanse topploeg Pallacanestro Cantù meteen een oplawaai. Na 6 minuten stonden de bordjes 20-7 in het voordeel van de Italianen, een achterstand die niet meer werd ingelopen.

Vanavond een nieuwe kans op het Europese basketbaltoneel! Kopjes leegmaken en gaan winnen van Cibona Zagreb in Kroatië!

Zijn de Europese verplaatsingen jou wat te ver, dan hebben we goed nieuws: we schenken 4 gratis tickets weg voor de Europese thuiswedstrijden! Zo kan je in de vertrouwde Sleuyter Arena de spelers komen aanmoedigen én basketballend Europa laten zien wat een sfeervolle en luidruchtige supporters we samen zijn! 

Geef een correct antwoord en kies je wedstrijd uit: Pallacanestro Cantù, Artland Dragons Quakenbrueck of Le Mans Sarthe Basket. Voor we 't vergeten, je kan ook tickets winnen voor de topwedstrijden tegen Okapi Aalstar en de Antwerp Giants! 

Een week voor de wedstrijd ontvangt elke winnaar een persoonlijke email.

Let's go Ostend, let's go!

 

De wedstrijd is inmiddels afgesloten.

Rio collection: