logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Beleef BC Telenet Oostende in de playoffs vanop de eerste rij

-

BC Telenet Oostende is met 65 punten de verdiende eindwinnaar van de Ethias League en stoot rechtstreeks door naar de halve finales van de playoffs. Korf jij vier gratis tickets voor topbasketbal in Oostende?

De Romeinen schreven geschiedenis in het imposante Colosseum in Rome, maar in Oostende waakt de Sleuyter Arena over de Oostendenaars. Oninneembaar bleek de basketbaltempel dit jaar met 19 opeenvolgende gewonnen thuiswedstrijden! Geen wonder dat BC Telenet Oostende de reguliere competitie als winnaar afsluit.

Als winnaar van de competitie kwalificeert BC Oostende zich, net als de nummer twee Belfius Mons, rechtstreeks voor de halve finales van de playoffs. De 15e landstitel ligt voor 't grijpen! BC Oostende heeft een sterk team, met een geweldige mix van buitenlanders en Belgisch talent.

Playoffs in het basketbal?

BC Telenet Oostende en Belfius Mons spelen volgens best of three in principe drie wedstrijden tegen de winnaar van de eerste kwartfinale (Belgacom Spirou vs. Antwerp Giants) of tegen de winnaar van de tweede kwartfinale (Okapi Aalstar vs. Liège Basket). De twee ploegen die twee wedstrijden winnen in de halve finale spelen de best of three finale!

De tegenstander van de kustploeg in de halve finale worden de Antwerp Giants...

Kwalificeer jouw vier zitjes in de halve finale!

Zit jij de hele tijd met basket in je hoofd? We trakteren op vier gratis tickets voor een wedstrijd in Oostende naar keuze in de halve finale op dinsdag 20 mei of op zaterdag 24 mei! Jij kent ongetwijfeld het juiste antwoord op onze wedstrijdvraag!

Oooh, je hebt nog nooit een basketbalwedstrijd live meegemaakt? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en beleef met je familie of vrienden de sfeer en spanning van topbasketbal!

 

Beantwoord onderstaande vraag en win vier gratis tickets!

De wedstrijd is inmiddels afgelopen.

Rio collection: