logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Beleef de 100ste Tour De France in je eigen gele wielertrui

-

Naar aanleiding van de jubileumeditie van de Tour de France geven we gepersonaliseerde Telenet wielertruien weg! Zet je eigen naam of je favoriete wielrenner op je wielertrui... Respect in 't peloton gegarandeerd!

Op zaterdag 29 juni 2013 wordt het startschot gegeven van de 100ste editie van de Tour de France. Het Lotto-Belisol Team maakt met kleppers als Jurgen Van Den Broeck en André Greipel kans op een etappeoverwinning en een sterk eindklassement.

Om de renners van het Lotto-Belisol Team te steunen, pakken we uit met een originele supportersactie. Kampioenen fietsen in 't geel, grote kampioenen fietsen in een gepersonaliseerde Telenet wielertrui!

Je maakt van 29 juni tot en met 21 juli kans om één van de vele gepersonaliseerde gele Telenet truien te winnen. Zet je eigen naam of je bijnaam "berggeit", "spurtbom" of "gorilla" op je truitje.

Jurgen "v.d.broeck" en André "greipel" hebben hun eigen truitje al in de reiskoffer gestopt. Wat denken jullie, zien we de truien terug op het hoogste schavotje op de Champs-Élysées?

Laat je gegevens achter in het onderstaand formulier. Drie weken lang selecteren we wekelijks de leukste inzendingen. Zo leggen we de wielerliefhebbers die de Tour de France voor de buis volgen of ter plaatse supporteren lekker in de watten!

 

Deel het met iedereen! Wat is jouw bijnaam en vooral... waarom?

 

Veelgestelde vragen:

1)      Hoe neem ik deel aan deze wedstrijd?
Om deel te nemen volstaat het om jouw gegevens correct in te vullen in het wedstrijdformulier via onze Facebook pagina. Om een rechtmatige selectie mogelijk te maken vragen we je ook om de schiftingsvraag in te vullen.

2)    Hoe weet ik wanneer ik gewonnen heb?
Als je hebt gewonnen, zal je een mail van ons ontvangen op het e-mail adres dat je in het wedstrijdformulier hebt ingevuld. Ook zal je naam worden vermeld op onze Snap!pagina.

3)    Hoe en wanneer krijg ik mijn gepersonaliseerde T-shirt?
Als je gewonnen hebt, zal jouw truitje met een postpakket worden gestuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Na de bekendmaking van de winnaars mag je rekenen op ongeveer 14 dagen voor de verzending.

Rio collection: 

Lees meer over: