logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Cultuur opsnuiven met kerst


De kerstvakantie staat voor de deur! Tijd voor gevulde kerstkalkoenen, pakjes onder de boom, koekjes bakken met de kinderen, gezellig onder een fleecedekentje tv kijken of een fikse winterwandeling maken in het bos. 

Wil je ook een beetje cultuur opsnuiven tussen al het kerstshoppen door? Ga dan naar het M-museum, want we geven 50 duotickets weg voor het M-museum in Leuven. Musem M biedt een unieke mix van klassieke en hedendaagse kunst én is ook heel leuk om met de kids te doen.

Kinderen kunnen in het coolste doemuseum van België de kunstcollectie op een speelse manier leren kennen met de ‘Fred en de wolk gezinskoffer’ of trekken op ontdekkingstocht in het museum met een stoet ‘Vreemde Vogels’. Er is iets voor elke leeftijd en is gratis voor kinderen jonger dan 13 jaar.

Speciaal voor onze klanten schenken we 50 duotickets weg. Wil jij kans maken op een gratis duoticket? Speel dan mee met onze wedstrijd en vul onderstaande vraag en schiftingsvraag in. De wedstrijd loopt tem woensdag 18 december, 23u59. Op donderdag 19 december maken we hier de winnaars bekend. 

 *** *** *** *** *** ***

Hieronder een overzicht van de winnaars van de wedstrijd. Zij krijgen de tickets thuis toegestuurd.

C. Bronckaers uit Berg, L. Callebaut uit Melsele, G. Bauwens uit Wijgmaal, J. Peeters uit Oud-Heverlee, A. Callebaut uit Gijzegem, S. De Preter uit Tildonk, L. Verhoye uit Ruiselede, R. De Raes uit Nieuwrode, D. Bijnens uit Tongeren, A. Peeters uit Walshoutem, J. Neefs uit Keerbergen, S. Godfroid uit Sint-Truiden, E. De Wilde uit Heverlee, T. Van den Wijngaert uit Ranst, J. Poelmans uit Bekkevoort, B. Lecoutere uit Asse, M. Vasseur uit Buggenhout, S. Verhulst uit Waarschoot, M. Carbonez uit Burcht, K. Jaspers uit Leuven, J. Sterckx uit Heers, N. De Bolle uit Destelbergen, K. Wolfs uit Rotselaar, J. Cornelissens uit Schoten, L. Ooms uit Deurne, C. Poels uit Hofstade, A. Torfs uit Betekom, I. Van de Velde uit Erembodegem, L. Alen uit Oevel, L. Vervloet uit Hombeek, W. Verachtert uit Herentals, P. De Bie uit Keerbergen, N. Cardoen uit Okegem, F. Van Sinay uit Iddergem, M Van Raemdonck uit temse, P. Verbruggen uit Kessel-Lo, L. verhaest uit Menen, T. Verhaest uit Kortrijk, F. vanwingen uit Zelem, M. Doggen uit Wilrijk, H. Joppen uit Rotselaar, S. Bonnewijn uit Zaventem, I. Willems uit Nossegem, M. Verlot uit Gent, K. Malezsewski uit Everberg, G. Stoelzaet uit Erps-Kwerps, M. Schepens uit Zaventem, J. Bruffaerts uit Nossegem. 

 

 

Rio collection: 
Wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement

Reglement "50 duotickets M-museum in Leuven"

Artikel 1
De wedstrijd wordt georganiseerd door Telenet N.V. waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen. Hierna de "organisator" of "Telenet".

Artikel 2
Deelname aan de "M-museum Leuven" wedstrijd is voorbehouden aan natuurlijke personen die Telenet-klant zijn. Personeelsleden of familieleden van personeelsleden van Telenet NV, Telenet verdelers, hun verkopers en de gezinsleden (d.w.z. mensen die op dezelfde woonplaats wonen) van voormelde categorieën, kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd en komen niet in aanmerking voor het winnen van de prijs. Ingeval de deelnemer op het moment van deelname jonger is dan 18 jaar, dient deze over de uitdrukkelijke goedkeuring van zijn ouders en/of zijn voogd te beschikken en deze goedkeuring, op eerste verzoek van de organisator, voor te leggen.

Artikel 3
De wedstrijd loopt van 16/12/2013 tem 18/12/2013, 23u59. Bij deze wedstrijd vallen 50 duotickets te winnen. Er zullen 50 winnaars zijn die 1 duoticket winnen. De winnaar is diegene die de wedstrijdvraag correct beantwoordt en de schiftingsvraag correct of meest benaderd heeft. Men kan slechts 1 keer deelnemen aan de wedstrijd en 1 keer winnen. In geval van ex aequo bepaalt Telenet de winnaar. Bij meerdere antwoorden, deelnames of inzendingen houdt de organisator enkel rekening met de eerst ontvangen deelname, onverminderd het recht om toepassing te maken van artikel 6.

Artikel 4
De deelnemer dient zijn/haar antwoorden en gegevens (met inbegrip van zijn klantnummer) correct in te vullen via het online deelnameformulier (een onvolledig ingevuld formulier is ongeldig). De winnaar wordt verwittigen binnen de week na het einde van de wedstrijd.

Artikel 5
Over het wedstrijdreglement, de organisatie en/of de uitslag van de wedstrijd wordt géén correspondentie gevoerd (briefwisseling, mails en/of telefoongesprekken). Alle bijkomende mededelingen en/of publicaties in verband met de wedstrijd gelden als punt van reglement. Alle beslissingen vanwege de organisator zijn zonder verhaal.

Artikel 6
In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt de organisator zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden uit te sluiten.

Artikel 7
De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de wedstrijd, tengevolge van overmacht of anderszins geen doorgang kan vinden of de modaliteiten ervan dienen aangepast, ongeacht de reden voor zulke aanpassing.

Artikel 8
De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor desgevallend verlies, vernietiging of beschadiging van de online wedstrijdformulieren.

Artikel 9
Overeenkomstig de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, stelt Telenet de deelnemers op de hoogte van het feit dat hun persoonlijke gegevens zullen worden opgenomen in een bestand, dat door Telenet of een met Telenet verbonden onderneming wordt gebruikt met het oog op het goede verloop van deze wedstrijd en om de deelnemers in de toekomst op de hoogte te houden van het producten-en dienstenaanbod van Telenet. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan niet met Telenet verbonden ondernemingen. Bijkomende inlichtingen aangaande de toepassingen van de wet van 8 december 1992 kunnen worden bekomen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Regentschapsstraat 61, te 1000 Brussel. Overeenkomstig de bepalingen van de wet van 8 december 1992 heeft u, overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten desaangaand opgenomen in de wet, toegang tot de gegevens die aangaande uw persoon in voormeld bestand zijn opgenomen, evenals het recht om verbetering van eventuele foute vermelding aan te vragen.

Artikel 10
Iedere deelnemer verleent, door zijn loutere deelname, automatisch en onvoorwaardelijk de toestemming tot publicatie van zijn naam, adres en foto, alsook zijn identificatie als deelnemer aan de wedstrijd en verzaakt aan alle rechten daaromtrent.

Artikel 11
Deelname aan deze wedstrijd houdt meteen de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Het wedstrijdverloop staat onder toezicht van Telenet. De beslissingen zijn onaanvechtbaar en onherroepelijk. Eventuele geschillen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van Mechelen.

Artikel 12
De prijs is niet omzetbaar in geld of in andere goederen of diensten.

Lees meer over:

/