logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Gratis topsport op Sporting Telenet!

-

Sinterklaas vertrekt zaterdagavond terug naar Spanje. Maar hij laat dan wel nog één cadeautje achter. Zondag 7 december staan de Sporting Telenet-kanalen immers open voor alle digitale TV-klanten van Telenet!

Bomvolle sportzondag

Zondag 7 december is andermaal een bomvolle televisiedag op Sporting Telenet. In binnen- en buitenland wordt er stevig gevoetbald en in het hockey nemen de Red Lions het in de Champions Trophy op tegen wereldkampioen Australië. Bovendien tonen we ook nog een unieke reportage over de Flemish Reds, de Vlaamse supportersclub van Liverpool. 

Ontdek het zelf!

Ben jij nog geen Sporting Telenet-abonnee? Wel, dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met ons uitgebreide aanbod. Zondag zullen alle Sporting-kanalen een hele dag openstaan voor alle digitale TV-klanten van Telenet. BELANGRIJK: Je kan onze sportkanalen (200-208) bekijken door ernaar te zappen of door het juiste kanaalnummer in te toetsen, maar niet via de TV-gids zelf. Opnemen is ook alleen mogelijk voor de Sporting-abonnees, hetzelfde geldt voor het bekijken via Yelo TV.

Programma

Wat staat er deze zondag op het menu? Bekijk hieronder het volledige overzicht of check de tv-gids op de website van Sporting Telenet.

7u30: Hockey: Australië - België (Sporting HD2)
12u30: Empoli - Napoli (Sporting HD1)
14u30: West Ham - Swansea (Sporting HD1)
14u30: Club Brugge - Zulte Waregem (Sporting HD2)
17u00: Aston Villa - Leicester (Sporting HD1)
18u00: Charleroi - Standard (Sporting HD2)
19u30: Docu "You'll Never Walk Alone" over de Flemish Reds (Sporting HD1)
20u00: AA Gent - KRC Genk (Sporting HD1)
22u05: NFL: Arizona - Kansas (Sporting HD2)

Rio collection: