logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Draai helemaal door op de wielerpiste!

-

Je hebt geen zin om in het gure weer te gaan fietsen, maar je wil wel wat trainen? Wel, we trakteren op gratis toegangstickets voor Cycling for Life. Dat is lekker fietsen binnen op de piste én je houdt je materiaal nog proper ook!

De duo's De Buyst - De Ketele en Keisse - Cavendish lieten op de Zesdaagse in Gent straffe dingen zien... Op zondag 14 december organiseert fietsmagazine Grinta! Cycling for Life en dan is het aan jou om toertjes te draaien op de wielerpiste "Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx" in Gent.

Fietsen op een piste vraagt bij 't starten wat behendigheid maar na enkele verkennende rondjes toer je al snel soepel rond... Een unieke ervaring voor zowel geoefende fietsers als debutanten! Mis je wat ervaring, dan zorgt net zoals vorig jaar de initiator voor het spreekwoordelijke duwtje.

Cycling for Life is vanaf 08u00 tot 20u00 onderverdeeld in 12 fietsuren waarvoor er nog enkele uurtjes beschikbaar zijn. Zo'n uurtje pistefietsen kost 10,00 euro die integraal doorgestort worden naar de schoolprojecten van Vélo Afrique. Zo steun je tijdens het trainen het goede doel!

Kom pistefietsen met Telenet

Het werelduurrecord aanvallen is wat hoog gegrepen, maar we willen wél laten zien dat we samen een sterk en snel peloton zijn. Tijdens het uurslot 17u00 - 18u00 hebben we 50 tickets gereserveerd waarvan jij er één kan winnen als je het antwoord weet op onderstaande vraag!

Een fietshelm dragen is verplicht! Armstukken, beenstukken en fietshandschoenen dragen is aan te raden. De pistefiets kan je gratis huren, breng je je eigen klikpedalen mee dan worden die ter plaatse voor jou gemonteerd.

De wedstrijd loopt tot dinsdag 2 december 2015 (16u). De wedstrijd is inmiddels afgelopen.
Enkel de winnaars worden de dag nadien per email op de hoogte gebracht.

Rio collection: