logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een cinemake doen op zondag noen!


Afgelopen zondag reserveerde Telenet voor zijn PRIME-klanten 2 exclusieve avant-premières in de bioscoop. 5.000 PRIME-klanten werden uitgenodigd voor de avant-première van 'Dark Skies' en 'The Big Wedding'.

Afgelopen zondag reserveerde Telenet voor zijn PRIME-klanten 2 exclusieve avant-premières in de bioscoop. Onder het motto ‘Laat je zetel een dutje doen en ga naar de bioscoop op zondag noen’, werden 5.000 PRIME-klanten uitgenodigd voor de avant-première van 'Dark Skies' en 'The Big Wedding'. Een avant-première zonder popcorn is zoals een café zonder bier, dus ook de popcorn en drankjes waren van de partij.  Popcorn, cola, een toffe film en ‘het lief’: meer heb ik niet nodig voor een geslaagd filmmoment :)  

Ik heb zelf 'The Big Wedding' gezien en deze romcom wordt niet voor niets de tophit van de lente genoemd. Zoals de titel al verklapt draait de film rond het wel en wee van een huwelijksceremonie. Don (Robert De Niro) en Ellie Griffin (Diane Keaton) zijn al jaren gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij gedwongen om weer te doen alsof zij nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Dit blijkt echter niet zo evident te zijn met alle hilarische taferelen als gevolg. Naast de twee topacteurs De Niro en Keaton bestaat de sterrencast uit onder anderen Katherine Heigl, Robin Williams, Amanda Seyfried en Susan Sarandon.

De film heeft mij zeker kunnen bekoren, zelfs 'het lief' wist hem te smaken!    

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/