logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een eindstreep onder de Superprestige veldrijden

-

De ene veldrijder wil zijn fiets liefst zo snel mogelijk aan de haak hangen, bij de andere crosser slaat de turbo net aan! Einde van het veldritseizoen of niet, veel tevreden gezichten bij het Telenet Fidea Cycling Team.

De gouden plak in de eindzege van de Superprestige gaat naar Sven Nys die enigzins verrassend Niels Albert voor blijft. Een trapje lager staat Tom Meeusen. Blij met zijn knappe overwinning in de laatste manche in Middelkerke bezorgt hij Telenet de derde plaats in het belangrijkste regelmatigheidscriterium in het veldrijden. Als sponsor blikken we terug op een sterk seizoen Superprestige!

Geteld over alle acht Superprestige wedstrijden, van Ruddervoorde tot Middelkerke kaapten het TFCT en YTFCT 31 podiumplaatsen weg! Nikki Harris, Tom Meeusen, Quinten Hermans, Toon en Thijs Aerts, Allessio d'Hoore, Sophie De Boer, Gianni Van Donink, Wout Van Aert, Kobe Goossens en Eli Iserbyt fietsten samen 11 bronzen, 12 zilveren en 8 gouden medailles bij elkaar.

Hans Van Kasteren is een tevreden teammanager: "Ik ben vandaag trots, heel trots op mijn renners. Ik heb enorm genoten van de prestaties, die opnieuw bewijzen dat het jeugdproject van het Young TFCT werkt! Er stromen toppers door die het nu ook bij de beloftes waarmaken. Kijk maar naar Wout Van Aert. En ook in de lichting juniors hebben we met Kobe, Thijs en Eli jonge renners met potentieel."

Tom Meeusen glundert na zijn overwinning: “Na het WK wilde ik nog iets goedmaken en mezelf laten zien. Met mijn overwinning in Middelkerke en derde plaats in het eindklassement van de Superprestige heb ik dat doel zeker bereikt! Ik sluit de Superprestige af met een heel goed gevoel.”

Maar ook naast het parcours zagen we opvallend veel lachende gezichten. Zouden dit de tevreden Telenet-winnaars zijn die een gratis duoticket wonnen en getrakteerd werden op frietjes en een drankje? We hebben een goudbruin vermoeden van wel!

De medaille "beste supporter" rijken we uit aan jou, enthousiaste crossliefhebber en super-supporter van het Telenet-Fidea Cycling Team. Ondanks de regen, wind en koude stond jij aan het parcours je favoriete Telenet-renner aan te vuren. We zien elkaar terug in Ruddervoorde want zoals je weet... de cross gaat altijd door!

Rio collection: