logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Eerste zit voor elke student!


Als het aan ons ligt, heeft elke student binnenkort drie maanden vakantie. Iedereen cum laude de zomer in! En dat doen we door 2.500 blokpakketten weg te geven.

Toen ik vroeger examens  had, was ik altijd content als mijn moeder een noodpakket voor mij maakte. Een gezond vieruurtje, een knabbeltje voor de ‘nachtjes door’ en een doos of drie oploskoffie. In feite zorgde ze ervoor dat ik tijdens de blokperiode zo goed als niet naar de winkel moest. Zo kon ik focussen op mijn boeken.

Ik herinner mij hoe gemakkelijk ik dat vond. En ik dacht: waarom doen we dat met Telenet niet voor alle studenten? Een brainstorm later was het Telenet blokpakket geboren!

Het idee? We geven 2.500 pakketten weg in 5 studentensteden: Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Kortrijk. In elk pakket zit een appel (vitamientjes!), studentenhaver (brain food!), powerbars, druivensuiker, soft drinks en energiedrankjes. 

Wie is jouw favoriete student?

  • Ken je een kotstudent in de blok, dan kan je die een gratis blokpakket cadeau doen.  Per studentenstad schenken we 500 blokpakketten weg. Kan jouw favoriete student als een van de eerste 500 in zijn of haar studentenstad een pakket ‘claimen’, dan krijgt die er eentje op kot geleverd.
  • Opgelet: Wij maken graag 2.500 verschillende studenten gelukkig, dus kan je slechts één pakket wegschenken. 
Rio collection: 

Lees meer over: