logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Heel de dag gratis comedy!


‘Got the blue? Then get the clue!’ Dat is ons antwoord op deze Blue Monday. Heb je digitale tv van Telenet, dan beuren we je de hele dag op met gratis comedy in de TV-theek!

Nog tot middernacht  kan je 10 comedyshows gratis opvragen: zap naar Home > TV-theek> TV à  la carte > Comedy > Blue Monday. Je opvraging blijft 48u beschikbaar. Hier komen ze:

Alex Agnew – Morimos Solamente

Geen kalme en superintellectuele humor bij Agnew, maar wel anderhalf uur proud to be loud! De geluidjesspecialist is harder, scherper en pikanter dan ooit.

Wouter Deprez – War

De ex-winnaar van Humo’s Comedy Cup en De Slimste Mens ter Wereld toont zijn buitengewoon improvisatietalent. In een interactieve wedstrijd neemt Deprez het op tegen zijn publiek.

Xander De Rycke – Mijn Zwarte Parade

In zijn tweede zaalshow gaat De Rycke je te lijf met de beste grappen over duiven, computerspelletjes en lelijke mensen.

Iwein Segers – De Comeback

Een leuke show vol cynische humor en hilarische zelfspot. Segers bewijst opnieuw waarom hij een van de beste stand-uppers van Vlaanderen is.

An Nelissen – De Moedermonoloog

Nelissen overloopt de (r)evolutie van mama tot stiefmoeder. Verwacht je aan alle vooroordelen en clichés met een hilarisch sausje erover.

Han solo – Multikul

De zelfverklaarde allereerste extreemrechtse stand-up comedian van Vlaanderen geeft in Multikul een gevatte uppercut aan onze maatschappij.

Joost Van Hyfte – Kok

De ex-restauranthouder rekent onverbiddelijk en onvermoeibaar af met alle keukenmythes. Culinaire comedy was geboren!

David Galle – D

De Venetiaans blonde West-Vlaming vertelt tijdens zijn comedydebuut over kersttradities, saunabezoeken en keukengewoonten. Makkelijk herkenbaar, onmogelijk om niet grappig te vinden.

Steven Mahieu – Mahieustueus

Scherp en fragiel tegelijk, dat is Steven Mahieu. Hij komt met goedgevonden oplossingen voor dronken chauffeurs, voor ons migratiebeleid en voor de biologische klok van zijn lief.

Piv Huvluv – Speeltijd

Stoppen we met spelen omdat we ouder worden, of worden we ouder omdat we stoppen met spelen? Dat is de vraag die Huvluv zichzelf stelt tijdens een komische reis door zijn speeltuin.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /