logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Het WK veldrijden Hoogerheide, amai mijn botten!

-

Een winterzonnetje na wat regendruppels, ja dan zie je regenboog(truien) in het Nederlandse Hoogerheide. Voor zo'n kampioenen gaan we graag in de modder staan met onze gele Telenet botten!

We kunnen op onze beide oren slapen, het veldrijden heeft een mooie Belgische toekomst in 't verschiet! Handjes op elkaar voor de juniores Thijs Aerts, Yannick Peeters en Jelle Schuermans die zaterdag de Brabançonne dirigeerden op een volledig Belgisch schavotje! En vandaag opnieuw muziek bij de beloften Wout Van Aert en Michael Vanthourenhout!

Een mooie collectieve prestatie van de Belgen, maar na het voorbije BK Telenet ook opnieuw aan 't feest! We trekken de kaart van de jeugd en leveren met Thijs en Wout twee nieuwbakken wereldkampioenen... Amai mijn botten!

Jazeker, en dan hebben we 't nog niet gehad over de gele Telenet botten! Je kon er niet naast kijken, zo'n 2000 gele katsjoe botten die lekker door het slijk plensten.

Had jij de Telenet botten aan je voeten? Een plek op de gele Bottenparking, twee paar botten, een duoticket, een kampioenenfoto én met de gele Bottenshuttles naar de start. Geef toe, het WK kon voor jou niet beter starten. Vanuit de gele Bottenbak had je een prima kijk op 't parcours en misschien werd je op het terrein wel verrast door de gele Bottenbutlers?

Geen Belgische wereldkampioen bij de elite... Tevreden of toch een beetje teleurgesteld? We hebben in ieder geval met z'n allen een spannende wedstrijd gezien op een sfeervol WK.

Na afloop marcheerden alle botten in een indrukwekkende stoet naar de gele Bottenborstels. En daar waren vooral de chauffeurs van de gele Bottenshutles héél erg blij mee!

Rio collection: