logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

K3 viert feest!


K3 blaast 15 kaarsjes uit en dat wordt gevierd, met de K3’s verjaardagsshow 15 jaar!

Kristel, Karen en Josje hebben een goede reden om feest te vieren, want de groep staat 15 jaar op de planken. Al 15 Jaar… Ik herinner mij nog goed de allereerste keer dat K3 op de Vlaamse kijkers werd losgelaten tijdens de preselecties van het Eurosongfestival. Ik was toen 10 jaar en heb wekenlang niet anders gedaan dan uit volle borst ‘Heyah Mama’ meegezongen. Het leek mij geweldig om zoals K3 op een podium alle kriebels uit je lijf te dansen en zingen in trendy glitter outfits. Welk meisje van die leeftijd droomt daar niet van?

Misschien droom jij (of je dochtertje) ook van K3 en zou je hen wel eens in het echt willen bewonderen? Trek je dansschoenen dan al maar aan en warm je stembanden op, want K3 komt naar de Lotto Arena in Antwerpen met K3’s verjaardagsshow 15 jaar! Doe mee met onze wedstrijd en wie weet mag jij meefeesten op zondag 16 juni om 11.00 in een show vol dans, spektakel, magie en natuurlijk hun grootste hits! 

Update:

Deze 25 engeltjes mogen naar K3's verjaardagsshow 15 jaar! De 4 tickets voor zondag 16 juni vallen eerstdaags in jullie bus.

- Nathalie Huion

- Evi Van De Veire

- Oliver Helder

- Kris Vanbecelaere

- Ilse Wullaert

- Zyborah Ferguson

- Werner Noiron

- Hayley Meese

- Wim Van San

- Ann van Gompel

- Kelly Lambers

- Edith Potocan

- Sofie Verhulst

- Cindy Franken

- Natascha Vandenberghe

- Kirsten Van Hoogten

- Gert Vermersch

- Bennie Schouteden

- Nicky De Splenter

- Liliane De Ruyter

- Auke Kinna

- Sofie Devisschere

- Hans Van Laer

- Jana  Staels

- Tessy Hendriks

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/