logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Kook jij graag wild?


Niks is zo gezellig als samen eten met je vrienden. Op restaurant of gewoon thuis. Nu ik sinds een jaar op eigen benen sta en zelf mijn potje moet maken, kook ik ook graag een potje mee voor mijn vrienden.

BBQ en ovenschotels zijn mijn favorieten. Gemakkelijk klaar te maken, weinig werk en wordt altijd door iedereen gesmaakt. Maar met de start van het culinaire wildseizoen wil ik mij toch eens wagen aan een gerecht dat iets moeilijker is dan een lasagne of quiche. Een lekker stukje hertenkalf of fazant bijvoorbeeld. Ik kook graag, maar een keukenprinses ben ik nu ook weer niet. Dus ik kan best wat hulp gebruiken wanneer ik mijn vrienden binnenkort uitnodig voor een ‘Wild menu’.

Gelukkig kookt sterrenchef Johan Segers mee, want hij zal zaterdag 9 november op njam! live tonen hoe ik mijn fazant moet klaarmaken. En moest het toch niet meteen lukken, dan kan ik tijdens het koken mijn vragen nog altijd posten op de Telenet Facebook-pagina. Een online chef-kok staat tijdens de kooksessie klaar om mijn vragen te beantwoorden.

Heb jij zin om ook eens wild te koken voor vrienden? Kijk dan op 9 november om 18u naar njam! en doe mee met onze wedstrijd. Misschien win jij dan wel een wildpakket met alle ingrediënten voor zes personen. Zo kan je thuis gezellig én gratis mee kokkerellen. Dat wordt een ‘wilde’ party!

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/