logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Maak kans op tickets voor de Grote Sinterklaasshow!


De Sint, daar kijk ik elk jaar opnieuw naar uit. Ook dit jaar want we geven tickets weg voor de Grote Sinterklaasshow van Studio 100 én we maken de kinderen van de vzw’s Kindergeluk en Moeders voor Moeders blij met cadeautjes. 

Hoe deelnemen?

Van 10 november 9u tot 17 november verstoppen we in verschillende artikels hier op Snap! een afbeelding van de zak van de Sint. Bekijk dus de verschillende artikels op deze website en als je de zak van de Sint vindt, klik je op de afbeelding en kan je deelnemen aan de wedstrijd. De zakken wisselen elke 30 minuten van plaats en van artikel.

Vind je er één? Dan maak je kans op 4 tickets voor de Grote Sinterklaasshow van Studio 100 op zaterdag 29 november om 17.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. We hebben genoeg plekjes gereserveerd voor een bomvol Sportpaleis, van boven tot onder gevuld met Telenet-klanten!

Elk kind verdient een cadeautje van de Sint

Ook willen we iets doen voor de kindjes van vzw’s Kindergeluk en Moeders voor Moeders. Want niets breekt mijn hart méér dan een kleintje dat op 6 december een lege schouw aantreft. Daarom schenkt Telenet hen in ruil voor de gevonden zakken een pak leuke puzzels, knuffels en spelletjes van Studio 100. Elk kind verdient een cadeautje van de Sint, toch?

Veel zoekplezier! 

FAQ

Wedstrijdreglement

Rio collection: 

Lees meer over:

/