logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Net aan wal: de Piet Piraat voorlees-app!


Vandaag meren we aan met: ‘Met Piet Piraat naar Dromenland’. Met deze unieke voorlees-app doen we jou en je kids uren voorleesplezier cadeau. Hij is getest, goedgekeurd én je kan hem onderaan gratis voor je piraatjes downloaden.

Sinds Vincent, Charlotte en Oscar de Piet Piraat voorlees-app mee mochten uittesten, is er nooit meer ruzie over wie het voorleesverhaaltje mag kiezen. Eensgezind enthousiasme voor Piet Piraat!

Elke avond laat ik Piet Piraat op de tablet een verhaaltje voor mijn kapoenen voorlezen. Vincent vindt het geweldig dat Piet Piraat zijn naam kent, en dat hij zomaar weet wat hij graag eet en wat zijn lievelingsdier is. “Hoe kan dat?” Charlotte is vooral weg van de spelletjes die ze onderweg met de app kan spelen. En Oscar, de jongste van de drie, lacht zich keer op keer een kriek met de grappige geluidjes die hij zelf kan opnemen. Vooral wanneer hij in een verhaal zijn eigen boertjes terug hoort komen, proest hij het uit. Op het einde van het verhaaltje fluisteren we samen ‘het Dromenland versje’, het moment waarop er soms al eentje van de drie zelf naar Dromenland vertrokken is ;-).

Met dit cadeau wens ik jou en je piraatjes veel toffe voorleesmomenten en  sssst…vooral rustige nachten.

Enjoy!

Karen

Heb jij de app nog niet?
Ben je Telenet-klant en wil je ook op piratenavontuur met je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes? Kies dan snel je versie en download hem nu.

Piet Piraat IOS Storehttp://play.google.com/store/apps/details?id=be.telenet.pietpiraat

 

Veelgestelde vragen:

Hier kan je het document downloaden met de meeste gestelde vragen.

De applicatie werkt niet op enkele Nexus toestellen. Het probleem is gekend en wordt bekeken.

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/