logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Pasen wordt njam! lekker!


Ik zal niet zeggen dat ik leef om te eten, maar geef toe dat ’t leven lekkerder is met ’t juiste eten op ’t juiste moment. Met de feestdagen moet het dus ook echt FÉÉST zijn!

  • Peppes Frittata tartufi
  • Opgevulde bressekip met spinazie, morieltjes & aardappelmousseline
  • Chocoladehoofden

Met Kerstmis eet ik graag kroketjes en veenbessen, en met Pasen reken ik op een brunch in ’t zonnetje. Dat zonnetje wordt misschien wat moeilijk dit jaar, maar van die brunch ben ik zeker.

Nu zondag komen mijn broers en mijn ouders bij ons thuis smullen van ’t lekkerste paasmenu dat ze in hun leven al geproefd hebben. Niet dat ik zo’n keukenprinses ben, maar ik heb een geheim wapen: de nieuwe njam!

Als voorgerecht krijgen ze een frittata met truffel van Peppe Giacomazza, gevolgd door een klassekip (Poulet de Bresse) van Peter Goossens, om af te sluiten met een ballon (jawel!) van chocolade. Dat wordt weer smullen bij de Van Aperen!

Soit, waarom dit verhaal? Niet om je van mijn kookkunsten te overtuigen, maar wel om je een megastraffe spaartip mee te geven. 

Als Telenet-klant kun je je nu voor 2 jaar (12 nummers)  abonneren op het njam!-magazine voor maar € 50 i.p.v. € 71,40! Straf, hé?’t Staat allemaal te lezen op www.abon.be/njam50. Ik weet al wat vragen voor Pasen...

Rio collection: 

Lees meer over: