logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Piet Piraat verwelkomt je aan boord van 'De Gouden Pot' voor een nieuw avontuur.


De harten van mijn kindjes heeft Piet Piraat al met zijn eerste twee verhalen veroverd. En dat gaat vanavond niet anders zijn. Want dan neem ik mijn bengels mee aan boord van 'De Gouden Pot'. Op weg naar Dromenland...

Kom je voor het eerst aan boord?

Wat je dan zeker moet doen, is de voorleesapp personaliseren. Je kan uit een lijst van 5000 namen die van je kind kiezen en dan spreekt Piet Piraat ze persoonlijk aan. Ogen als schoteltjes trekken ze, daar kan ik van meespreken! Je kan ook invoeren wat ze het liefste eten of wat hun lievelingsdier of -kleur is. En als je rakkers ontdekken dat ze hun eigen geluidjes kunnen opnemen, is er helemaal geen houden aan. Zo kreeg Oscar, onze jongste, maar niet genoeg van zijn eigen boertjes. Als die maar de clown kan uithangen ;-)

De app is helemaal terug paraat!

In de vorige versie liep de app soms wel eens vast op een geniepig zandbankje. Maar dankzij jullie nuttige suggesties hebben we de kaarten hertekend. De navigatie en leuke extraatjes zouden nu moeten werken, maar sowieso enkel op tablet. Mocht dat bij jou niet zo zijn, laat het ons dan meteen weten.

Nog meer avontuurlijk land in zicht!

Met Piet Piraat beleven je bengels het ene avontuur na het andere. Zo kan je straks samen met Piet voorlezen uit het vijfde verhaal 'Boem Boem Boemerang'. Een kersvers avontuur met bestemming 'Dromenland'. Meer daarover binnenkort op onze Facebookpagina.

Kijk je uit naar al dat voorleesplezier? Ben je Telenet-klant? Zet dan snel koers naar de App Store of naar Google Play en download de gratis Piet Piraat-voorleesapp op je tablet.

 Piet Piraat IOS Storehttp://play.google.com/store/apps/details?id=be.telenet.pietpiraat

Veelgestelde vragen:

Download de meeste gestelde vragen.

Scherm- en systeemvereisten:

Android: 4.0 of hoger & schermgrootte vanaf 7 inch

iOS: 6.0 of hoger & schermgrootte vanaf 7 inch

Rio collection: