logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Rij jij wel eens een scheve schuit?


Nee, zeker? Maar je kinderen of kleinkinderen beslist wél! Meestal gewoon voor tv, maar binnenkort misschien ook in ’t echt! Nu ja, in ’t theater, maar da’s zo goed als in ’t echt...

Piet Piraat en zijn kornuiten trekken dit voorjaar naar de Noordpool. Vonden ze het hier misschien niet koud genoeg? Lijkt me deze ‘lente’ onwaarschijnlijk. :-) Nee, ’t zit anders. Op de Noordpool woont Kapitein IJsbaard (oftewel Marijn ‘Meneer Boma’ Devalck), en die heeft een schat. En schatten en piraten, dat moet ik niet uitleggen, hé.

Er is maar één probleem. Onze piraatjes krijgen de schat alleen in handen als ze Kapitein IJsbaard laten lachen. Maar er is een reden waarom hij IJsbaard heet... Kijk maar ’s naar de repetitiefoto’s. Zie jij hem lachen?

Soit, denk jij dat je de mondhoekjes van de kapitein kunt doen krullen? Speel dan mee met onze wedstrijd! Met een beetje geluk win je kaartjes om naar de nieuwste Piet Piraat-show te gaan kijken.  We geven 25 x 4 tickets weg voor de voorstelling op 17 april om 14 uur in Zaal Elckerlyc in Antwerpen. Schip ahoy piraatjes!

Update:

Deze 25 piraatjes zijn er in geslaagd om kapitein IJsbaard te laten lachen! De 4 tickets voor de nieuwe Piet Piraat-show vallen eerstdaags in jullie bus.

- Evi Penne

- Ellie Waulthers

- Natacha Vandenberghe

- Randy Bleyaert

- Heidi Schoefs 

- Kelly Van De Mergel

- Christina Wauters

- Mariska Seghers

- Yvonne Temmerman

- Koen Van den Broeck

- Jelle Vandamme

- Bjorn Renders

- Serge Bossant

- Cathia Rombaut

- Mathieu Verschraege 

- Annick Platteaux 

- Christel De Vuyst

- Koen Follong

- Wim Celis

- Stefan Dielkens

- Patrick Dubruel 

- Indra Peeters

- Agron Sokolji

- Nele Wens

- Glenn Stam  

Rio collection: