logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Sluitingscross Oostmalle gratis op Sporting Telenet

-

Met wat sleet op de tandwielen en krakende fietskettingen spurten de renners in Oostmalle nog één keer door Vlaamse velden. Welke renner zet de sluitingscross op zijn naam? Volg het gratis op Sporting Telenet!

De sluitingscross in Oostmalle op zondag 22 februari is traditiegetrouw de laatste cross van het veldritseizoen. Welke renner heeft nog genoeg power in de benen om in Oostmalle op ‘t hoogste schavotje te staan? Wij schuiven natuurlijk graag onze kopmannen Tom Meeusen en Eli Iserbyt naar voren…

Naast Tom en Eli staan alle andere toppers aan de start. Kersvers wereldkampioen Mathieu van der Poel voert het deelnemersveld aan. Krijgen we nog een verrassing van formaat? Je ziet het gratis op HD3 van Sporting Telenet!

Tijdens de wedstrijd (vanaf 14u40 tot 16u20) wordt Sporting HD3 gratis opengesteld voor alle Telenet klanten. Even zappen naar kanaal 202 (default) of het kanaal intoetsen in cijfers via je afstandsbediening en klaar!

Win twee gratis tickets

Je bent geen fan van cross vanuit je zetel maar wél met je voeten in de modder? Geef een juist antwoord op onderstaande vraag en je maakt nog kans op twee gratis tickets. Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen.

We geven 60 gratis tickets weg. Zo maken we van de laatste wedstrijd van het seizoen er één om niet te vergeten! 

Praktische informatie

  • Je kan de wedstrijd als niet-Sporting Telenet klant enkel gratis bekijken, opnemen is niet mogelijk. Via Yelo TV kan je de wedstrijd niet bekijken.

  • Je hoeft geen dagpas te bestellen, kanaal 202 is gratis te bekijken vanaf 14u40 tot 16u20. Wanneer je beslist om een dagpas te nemen voor het voetbal kan je uiteraard de wedstrijd ook bekijken.

  • BELANGRIJK! Om gratis te kijken zap je naar kanaal 202 (default) of toets je via de afstandsbediening het kanaal in cijfers in. Wanneer je via de TV-gids op het kanaal klikt zal je een foutmelding te zien krijgen.

Rio collection: