logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Sporting Telenet trakteert op Cercle Brugge - Standard Luik

-

De stadionomroeper in Jan Breydel is optimistisch, welkom Sporting Telenet winnaars op een wedstrijd topvoetbal! Nu ja, Standard's zegereeks is best indrukwekkend, maar wat kan Cercle Brugge op de mat leggen tegen de titelkandidaat?

Tussen de Sporting Telenet winnaars treffen we een opmerkelijke gast: Anthony Annicaert, ex-speler van Cercle Brugge komt de vereniging een hart onder de riem steken. Anthony speelde in de jaren negentig zeven seizoenen in groen-zwarte shirt. Een pronostiek? "Het gaat niet gemakkelijk worden", grijnst Anthony.

Negen minuten en een knappe omhaal later, valt de eerste goal, getekend Ezekiel. Cercle kan geen vuist maken en wordt op de eigen helft gedrukt door een gretig Standard. Na welgeteld 28 minuten staat het dankzij Mpoku en Ciman 0-3. 

Wedstrijd gespeeld! Van de drankbonnetjes goed voor een drankje bij winst van de thuisploeg kan je vliegertjes vouwen. "We missen vanavond kwaliteit. Scoren lukt ons niet." Anthony slaat de nagel op de kop!

In de tweede helft ligt het tempo tussen de lijnen wat lager, maar dat wordt naast de lijnen gecompenseerd door een energieke trainer Guy Luzon. Het werkt inspirerend voor Batshuayi die de vierde en vijfde goal op 't scorebord zet. Een eerredder had verdiend geweest, maar Standard is simpelweg enkele maatjes te groot!

Zo worden de Sporting Telenet winnaars toch getrakteerd, welliswaar niet met een pintje maar wel met vijf mooie goals!

Wat denk jij, wie speelt er dit seizoen kampioen?

Rio collection: