logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Sporting Telenet trakteert op KAA Gent - RAEC Bergen

-

Nen echte Genteneir es nen Buffalo! Is dat zo? De 4 winnaars van de Sporting Telenet wedstrijd zoeken het voor ons uit met een gratis frietje en een pintje, in de fonkelnieuwe Ghelamco Arena van KAA Gent!

Met een kostenplaatje van 50.000.000 euro en 20.000 zitjes kan de Ghelamco Arena op papier indrukwekkende cijfers voorleggen. Maar draagt het stadion van KAA Gent terecht de titel van meest moderne en complete voetbaltempel? 

Absoluut! Flashy sfeerverlichting, massale glaspartijen en vlotte toegang via verschillende ingangen. Een drankje en een hapje betaal je voortaan elektronisch! Strak blauw-wit zitmeubilair, brede wandelgangen en glazen deuren die je met een druk op de knop toegang geven tot de tribunes... Wauw!

De Sporting Telenet winnaars zijn onder de indruk: "Waar je ook zit, je hebt altijd een super zicht op 't voetbalveld. Groot, heel groot, maar toch compact en gezellig..."

Wat de Buffalo's vanavond op voetbalmat brengen, is dan net wat minder indrukwekkend: tegen een zwak Bergen dat in de tweede helft met z'n tienen verder moet, hebben de Buffalo's een discutable penalty nodig om de 1-0 eindstand op het scorebord te zetten. KAA Gent tuimelt de top 6 binnen én blijft ongeslagen in eigen huis. Toch een beetje Ghelamcomagie?

Een thuisoverwinning, we trekken nog eens aan de bel! Tournée générale voor de Sporting Telenet winnaars!

Wil jij ook eens gratis met je maten naar een voetbalwedstrijd? Hou onze Facebookpagina goed in de gaten! We trakteren Sporting Telenet abonnees op vier voetbaltickets, een frietje en een pintje!

Rio collection: